Fotograf bulamadim ama bir teoride gormustum Franky nin weapons left yeteneginde eli acildiginda eli pati seklini aliyordu kumanin avucunun icine benziyordu fotograf bulamadim bulunca eklerim o da guzel bir baglanti bence. Ayrica kuma ve franky ikiside bir sayborg nikyu nikyu Franky ye cok yakisir.
Hiçbir zaman Sabo öldü denmedi ki. Uydurma o.Öyle bakarsak da Sabo öldüydü ya :d
Şunu da ekleyeyim ; Ohara...hasn't fallen yet.
Bir de şu var :
Usopp da Franky gibi Luffy'le dövüştü de, tayfaya katıldıktan sonra dövüştü. Zoro da dövüşmüştü.
@Chaos Bringer Döktürmüşsün yine tebrikler çok mantıklı. @Tilqi_Gin düzenleme için de teşekkürler ellerine sağlık.
Teşekkürler, pek bizlik bir durum yok zaten. Okuduklarımızı bir araya getirip derledik.Tamamdır .Tekrardan elinize sağlık @Chaos Bringer
çok thai takılıyorsun yapma.Çok önceden açılmıştım zaten. Elim nerelere gidiyor bir bilsen. Yokluk işte.
Adaylar arasında Carrot da var gibi. Fakat ben Carrot'ın Vivi gibi takılıp sonra da teklifi reddetmesini bekliyorum/umut ediyorum. Tayfa gittikçe çocuklaşıyor öbür türlü.Bazı eksiklikleri bulunabilir ama "x tayfaya katılacak kadın üye" Carrot olabilir mi? Nami ve robin gibi; tayfaya geçici olarak katıldı, Luffy ve tayfası tarafından Zou'da kurtarıldı. Ayrıca bu nokta çok diklatimi çekti "ikisinin de hayali keşif içerir." Carrot da denize büyük bir ilgi duyuyor ve denize açılabilmek adına gizlice gemiye giriyor. Mavi denizi keşfetmek isteyeceğini rahatça söyleyebiliriz. Wano'nun ardından Robin ve Nami gibi kurtarılacak da olabilir