Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy yerde malak gibi yatıyordu.Usopp gazladı bunu sonra bir muhtemel haki patlaması ile Lucci'yi hamur gibi yoğurdu.Ama bu kendini aştığı,gücünün son noktasıyla yendiği gerçeğini değiştirmiyor.Tabiri caizse 100 olan gücünü 109 yaptı adam o an.Ama Zoro bu kadar kötü durumda değildi.Belkide gücünün %80'i ile yendi Kaku'yu.Yani Kaku 2200 diye Zoro'nun yenebileceği üst limit 2200 olmuyor.Luffy kadar ölümüne zorlanmadığı için bunun üstüne ekleme yapmak lazım.Belki 3000'lik adamı da yenebilirdi.Ama şu var ne olursa olsun Lucci'yi yenme şansı yoktu bence.Ne arada 3 kat var ne de eşitlik var.

Bence Luffy 10 ise Zoro 8 en fazla 8.5'tur.

Alpamis

madem luffy zorodan 3 kat güçlü neden bu adam dofdan ayar yedi? hyouzan kesik yedi? CCye yenildi? biraz fanlıktan vazgeçin ya artık. Lafa geldi mi biz zoro fanı oluyoruz siz luffy fanı olmuyonuz. 3 kat güçlüymüş bir de. yarım kat varsa ne olayım. Zoronun 3 kat güçlüsü amiral indirir. Adam amirale counter çakıyor. Dofun en iyi adamı ile dalga geçiyor. Luffy bu adamın 3 katı güçlü? Madem 3 katı güçlü pikaya tek atıp geçip gitseydi ya? Madem 3 katı güçlü neden yeti kardeşlerle boğuşup durdu?

Sırf zoro fanlarına inat 3 kat diyorsun. Sen de çok iyi biliyorsun ki 3 katlık fark yok. Bu kadar fark olduğunu gösteren hiç bir şey yok.

Hyouzu ile karşılaşmasına bak, monetle karşılaşmasına bak luffynin. Bir de zoronun bunlarla karşılaşmasına bak. Hiç bilmeyen biri gelse zoro 3 kat güçlü der. Kaptanına kesik atanla dalga geçti, kaptanını kitleyen kar kadını ruhuyla ezdi geçti.

Bu 2 adam arasında luffy 100se zoro 99-95 arası birşeydir. Öyle 3 katlık 2 katlık fark yok. Lucci öldürürmüş. Kuma öldüremedi lucci öldürecek? Oldu. Luffy luccide kaç kere yeri öptü say bir bak. Adam dövüş sonunda kıpırdayamadı. zoro yürüdü gitti. Kaku 2000 douriki diye zoro da mı 2000 oluyor? Belliki zoro 2000in çok üzerinde. Yürüyüp gittiğine göre. Adamın kırık kemiği bile yoktu.

İlk defa zoro vs luffy konusu ben açmadım başkası açtı ne güzel oluyormuş :D
Peki Sanji Luffy bunlardan hiç biri ? Amiral Fuji'nin karşısında bu durumlara düştü mü ? Bana göre Amiral fazla ciddiye almıyor durumu ciddiye derken yüklenmiyor yani ayrıca Zoro Doflamingo karşısında her türlü paket olurdu.Adamın meyve çok ters Jozu bile ayar yiyor.Ama şu kukla durumlarını felan ciddiye alıyorsan zamanında Zoro'da Helmeppo'dan ayar yiyordu derim sana ? Arc sonu görüceğiz her şeyi..

Bir defa Luffy vs Zoro tartışmaya açık bir konu değil yani her türlü Luffy Zoro'yu öper neyin tartışmasındasınız.Zoro bile kabul etmiş kaptanımla uğraşacan diyor ha :D Beni geçte sonra ona ulaşırsın diyor.Karakterin kendisi kabul etmiş siz neyi kabul edemiyorsunuz anlamadım ben.

Roronoa Zoro

Ben denktir diyorum bunu savunuyorum. Mangada gördüğüm bu. Öyle 2-3 gömlek fark olsa luffy zaten dofla uğraşmaz. Gider fujiyi indirir. Dofun gücünü bilmeyen herkes doftan ilk başta dayak yer. Luffy de gitti dayak yedi. Zoro da gitse dayak yer. Ama 2. dövüş hiç de öyle olmaz.

@r.lucci

Cevap verecek bir şey olmayınca ben senle niye tartışıyorumki oluyor. Oysaki herkes 4 gözle şu 3 katlık farkın nasıl bir seviye olduğunu bize anlatmanı bekliyor. 3 kat? yani zoronun 1080psinin 3 katı şiddetinde atak yapcak luffy? 2 yıl önce kendisinden 2 kt dayanıklı olan zorodan 3 kat dayanıklı olacak bir de? Yani hem yetişecek hem de tur binderecek. Ama buna rağmen hodynin bir ısırığında ölecek konuma gelecek.

Alınma ama gerçekten daha doyurucu açıklarsan sevinirim. Benim yazım uslubum rahatsızlık verebilir belki. Ama gerçekten dostane yazıyorum bunları bilesin.
Luffy Kokalı Elephant Gattling atıyor ula, 1080 p de neymiş ( Suyun içinde yapıyordu bunu birde, acaba karada yapsa etkisi ne olur )

Luffy yerde malak gibi yatıyordu.Usopp gazladı bunu sonra bir muhtemel haki patlaması ile Lucci'yi hamur gibi yoğurdu.Ama bu kendini aştığı,gücünün son noktasıyla yendiği gerçeğini değiştirmiyor.Tabiri caizse 100 olan gücünü 109 yaptı adam o an.Ama Zoro bu kadar kötü durumda değildi.Belkide gücünün %80'i ile yendi Kaku'yu.Yani Kaku 2200 diye Zoro'nun yenebileceği üst limit 2200 olmuyor.Luffy kadar ölümüne zorlanmadığı için bunun üstüne ekleme yapmak lazım.Belki 3000'lik adamı da yenebilirdi.Ama şu var ne olursa olsun Lucci'yi yenme şansı yoktu bence.Ne arada 3 kat var ne de eşitlik var.

Bence Luffy 10 ise Zoro 8 en fazla 8.5'tur.
Üstteki yazdıklarına aynen katılıyorum.Zoro bence 8,5 kesin vardır gibi geliyor ama :D

Ben denktir diyorum bunu savunuyorum. Mangada gördüğüm bu. Öyle 2-3 gömlek fark olsa luffy zaten dofla uğraşmaz. Gider fujiyi indirir. Dofun gücünü bilmeyen herkes doftan ilk başta dayak yer. Luffy de gitti dayak yedi. Zoro da gitse dayak yer. Ama 2. dövüş hiç de öyle olmaz.

@r.lucci

Cevap verecek bir şey olmayınca ben senle niye tartışıyorumki oluyor. Oysaki herkes 4 gözle şu 3 katlık farkın nasıl bir seviye olduğunu bize anlatmanı bekliyor. 3 kat? yani zoronun 1080psinin 3 katı şiddetinde atak yapcak luffy? 2 yıl önce kendisinden 2 kt dayanıklı olan zorodan 3 kat dayanıklı olacak bir de? Yani hem yetişecek hem de tur binderecek. Ama buna rağmen hodynin bir ısırığında ölecek konuma gelecek.

Alınma ama gerçekten daha doyurucu açıklarsan sevinirim. Benim yazım uslubum rahatsızlık verebilir belki. Ama gerçekten dostane yazıyorum bunları bilesin.
Zoro isterse 100 defa dövüşsün en fazla 3.kez vurur Dof ona.

Alpamis

@r.lucci

Ben 3 kat farkta göremiyorum.Ama senin dediğin denkliği de bir tek sen görüyorsun bir de Zoro fanları görüyor bence.Karakterin kendisi diyor la sen mi uğraşacan kaptanımla beni geç diyor.Dediğin gibi bir denklik yok.

Roronoa Zoro

1080p evlerin 10 katı ebatında bir saldırı. Senin gatlingin o kadar büyük değil. Ve luffyi yoruyor. Zoro gözü kapalı 1080 çakıyor. daha ashurasını bile görmedik :)

Ya ben burda güç kıstası yapmıyorum. Sadece senin 3 katlık düşüncenin yanlış olduğunu söylüyorum. Çünkü 3 kat fark olsa ciddi bir amiral seviyesi olur herhalde.
Ev diyor yav, adam suyun içinde yarası açılmış halde yapıyor o gattling i, o senin dediğin evleri geç Şehiri yok eder o saldırıyla Karada!

Son sayıda Zoro şov yapmış bırakta millet tadını çıkarsın karolla insanları soğutuyorsun karakterden doğal afet gibisin yemin ediyorum

@learnihongo

Law vs Dof'ta ipleri durdursa ne yazar ? Bu sadece sonu geciktirdi.Saldırı anlamında yaptığı şey çizik atmaktı.Zoro kılıçlarla korunuyor diye saldırınca da parça pinçik mi edecek sanıyorsun ? Sanji adama spectre yapıyor tık yok la.Aynısını Zoro'ya yapsın bak ne oluyor.Hayvan gibi dayanıklı olduğunu gösteriyor bu Dof'un.Ayrıca Law gibi her şeyi kesebilen bir adam ipleri kesemedi,aksine Dof iplerle saldırdı Law kılıcıyla karşı koymaya çalıştı.O ipler muhtemelen b.hakili zira adayı kesen adam normal ipi de keser.Ayrıca koka yaparak Luffy'nin gatlinginden de hiç hasarsız kurtuldu.Yani adamın dayanıklılığı da hakisi de çok sağlam.Zoro'nun çizebileceği bile şüpheli yani.Saldırı anlamında zaten muazzam adam Dof.Özetle Zoro'nun ufacık şansı yok.Ki meyvesini bilmiyor Sanji'den farklı olmaz bu yüzden.Ben meyvesini bilseyi konuştum sadece onda bile şansı yok.Ama Luffy anlık patlamalarla da olsa yenebilir.

Pica olayında da şu gazı atın artık yahu :D Adam 1080 yedi ama görünen pek bir şeyi olmadığı.Öyle Zoro'ya bakıyor.Muhtemelen daha hiddetli şekilde saldırıya geçecek Pica.Zoro öyle çerez yer gibi yiyemeyecek yani Pica'yı.Yani öyle bir konuşuluyor ki sanki Law'ın Tashigi'yi yendiği gibi yenecek Zoro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık