Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Tamam 2 kat var ona bende bir şey demiyorum.Ama o Zoan etkisi öyle aman aman çok etkili değil.Zira kurtta zürafadan daha güçlüdür ama Jyabura'nın rakibi meyvesini uzun süre kullanmasına rağmen Sanji oldu.Eğer meyve o kadar etkili olsaydı emin ol Jayabura Kaku'dan çok daha güçlü olurdu.Ayrıca çarpıtma olayı:).Zoro tüm tayfayı katlederdi demiyor,kaç kişi ölürdü kim bilir diyor:)
Lucci dediğin adma yıllardır meyve kullanıcısı, Kaku zürafayı yeni yemesine rağmen iyi kullandı meyvesini ama Lucci kadar tecrübeli ve güçlü değildi. Jyabura ne yav salağın önde gideni, gücünü bile doğru düzgün kullanamıyordu o dangalak, salak salak hareketler yapıyordu ondan yenildi birazda, onu alet ettin birde konuya :)

Roronoa Zoro

Sen bana Lucci leopar zoanı yedi ve tecrübeli dedin,bende sana doğal olarak Jyabura'yı örnek gösterdim:).Adam kurt zoanı yedi,eğer meyve 2 katından 3 katına kadar çıkarabilecek olsaydı Jyabura daha güçlü olurdu Kaku'dan.Bu arada salak derken?Uslubu gayriciddi diye herif yeteneksiz mi oluyor yani?:)
şöyle düşün kardeşim,

Lucci = 0 douriki

Kaku = 0 douriki

Zürafa zoanı vs Leopar Zoanı , ben Leopar her türlü öper diyorum, bu nedenle o aradaki fark büyüyor en az 2 kat oluyor dedim, ha daha büyükte olabilir dedim sadece daha önceki mesajımdaki gibi ( Aralarında uçurum var yani )

Gördüğüm en mantıklı yorum.
Eğer Amiral raporuna göre ödüller verilirse 300 olur. Ama 400 zor gibi geliyor. Mantık yürütürsek Luffy, Enies Lobby'i bastı. MF savaşına daldı. Croco'yu indirdi. Yani WG yi tehtit eden şeyler yaptı. Zoro, Luffy'den 1 tık gerideydi bence bu yüzden 300-350 olur ama o da maksimum.
Sanji artmaz ön planda yoktu.
Franky - Usoop kesin artacak hatta Usoop'un değeri 2 veye 3e katlanabilir.

Lucci dediğin adma yıllardır meyve kullanıcısı, Kaku zürafayı yeni yemesine rağmen iyi kullandı meyvesini ama Lucci kadar tecrübeli ve güçlü değildi. Jyabura ne yav salağın önde gideni, gücünü bile doğru düzgün kullanamıyordu o dangalak, salak salak hareketler yapıyordu ondan yenildi birazda, onu alet ettin birde konuya :)
senin simdi dedigin sacma oluyor tayfayı katletmeye gidio yok tayfayı öldürmeye gidiodu farazi seylerden bahsediorsun bende sana bu yönden cevap veriyim.
Zoro o haldeki lucciyi alamıorsa hiç bi ise yaramaz adam yarı ölü o kadar savaşmış gidip zoroyu dövmesi orda imkansız.
hadi zoroyuda indirdi dielim
orda Zoro ve sanji 2si indiremicekmiydi Zoro kakuyu zorlanmadan dövdü ilk basta belli saldırılarla tekkaisinin gücünü ölctü kakunun
sonra gücünün yetcegini anlayım tek vuruşta indirdi kakuyu sende biliorsun bende biliorum Zoro orda bi kakuyla daha vs atardı

şimdi şöyle birşey var. Law bilmem kaç mahkum yakalamış. Öyle ahım şahım bir şey yapmamış. Hemde bunları o ezik hali ile yapmış. Ben sanmıyorumki lawın kalplerini aldığı korsanlar pikadan güçlü olsun. Zoro ise direk pikayla dalga geçiyor. Ve amiralle karşılaştığı için amiral iyi kötü zoronun gücünü biliyor ve ödülünün gücünü hiç yansıtmadığını anlamıştır. Dolayısı ile ani bir artış olabilir bu luffy için de geçerli. Baktığın zaman pika nerdeyse 350 miyonluk bir adam gibi duruyor. Belamy bile 195se pika çok daha yüksektir. E bu adamı birisi gelip indirirse ödülü onunkinden yüksek olur. luffynin 2 yıl önceki ödülü 300dü. Luffy o güçle 300 ise pika bu güçle en kötü 350lik adamdır. Yani ödüllerde sıçrama olcak öyle az buz değil 200 lük artışlar olcaktır luffy ve zoronun.
Hacı ödül güce göre verilmiyor sadece.Yoksa evet Pika 300-350 civarı bir adam.Daha arcın başında Dellinger Bellamy'i dövdüğünde Diamante'nin emrindeki bir adam bile bunu yapabiliyorsa Diamante +300 ederi olan bir adamdır diyordum.Hadi Bellamy Dof tarafından sie çekildiği için depresyona girdi,karşılık vermedi o yüzden dayak yedi desek Diamante diyor ki Bellamy ÇÖP.195 mlik adama çöp diyen birisi +300 ederindedir herhal.

Law indirdiği 100 adam arasında Pica gücünde olan da olabilir bilmiyoruz.Olay o güçte birini indirmesinden ziyade sükse yapması.Ki muhakkak sükse yapmıştır o 100 korsan sayesinde.Ama her halükarda kademeli artmıştır bence.Atıyorum önce 320 sonra 440 gibi.Yani tek seferde 240 artmamıştır diye düşünüyorum.

Ha şu bir gerçek bizimkilerin şu arc yapacağı Dof gibi muazzam güce sahip olan shichi ve yeraltı patronu olarak bilinen bir adamı ve tayfasını indirme olayını başka hiçbir süpernova tayfasının yapabileceğini sanmıyorum.Bu yüzden çok büyük sükse yapacaklarını,ciddi ödül artışı alacaklarını düşünüyorum.Ama şu var 280 m birden artış çok fazla.Üstte saydım artışları sana.Burada sorun Zoro'nun önceki ödülünün düşük olması.120'den 400 zor.Hadi 200 olsa 200'den 400'e bir şekil ihtimal verebilirdim.Ama 280 m artış imkansız gibi bir şey.Yoksa ben isterim Zoro 400 olsun Sanji 350 olsun.

Roronoa Zoro

senin simdi dedigin sacma oluyor tayfayı katletmeye gidio yok tayfayı öldürmeye gidiodu farazi seylerden bahsediorsun bende sana bu yönden cevap veriyim.
Zoro o haldeki lucciyi alamıorsa hiç bi ise yaramaz adam yarı ölü o kadar savaşmış gidip zoroyu dövmesi orda imkansız.
hadi zoroyuda indirdi dielim
orda Zoro ve sanji 2si indiremicekmiydi Zoro kakuyu zorlanmadan dövdü ilk basta belli saldırılarla tekkaisinin gücünü ölctü kakunun
sonra gücünün yetcegini anlayım tek vuruşta indirdi kakuyu sende biliorsun bende biliorum Zoro orda bi kakuyla daha vs atardı

Bana pekte ölü haldeymiş gibi gelmiyor, Luffy dövüşünden aldığı adam akıllı tek hasar ( Gigant Pistol, ki onuda kaçmak yerine savunmayla karşılamasından aldı )

Luffy nin attığı son gattling adamı çökerten darbe oldu, tayfayı öldüreceği her bölüm karakterler tarafından vurgulandı, Zoro kendisi bile bulaşmaya yeltenmiyor sen hala Zoro da Zoro

Luffy:510 - Luffy'nin aşırı bi patlama yaşayağını sanmıyorum 400den sonra fazla artmıyo dendi
Zoro:300 - 250 kesin de amiral sayesinde daha da artıp 300-350 olabilir
Sanji:200 - daha fazla haketse de bu aralar ortada yok fazla bi ödül artışı beklememek lazım yine de iyimser olup 200 dedim
Franky:150 - fabrika olayında çok etkisi oldu ödülü 150 milyondan fazla da olabilir
God Usopp:400 - E.oda'nın trolleyeceği kesin :D
Diğerleri de 1 kat artar bence

Roronoa Zoro

madem luffy zorodan 3 kat güçlü neden bu adam dofdan ayar yedi? hyouzan kesik yedi? CCye yenildi? biraz fanlıktan vazgeçin ya artık. Lafa geldi mi biz zoro fanı oluyoruz siz luffy fanı olmuyonuz. 3 kat güçlüymüş bir de. yarım kat varsa ne olayım. Zoronun 3 kat güçlüsü amiral indirir. Adam amirale counter çakıyor. Dofun en iyi adamı ile dalga geçiyor. Luffy bu adamın 3 katı güçlü? Madem 3 katı güçlü pikaya tek atıp geçip gitseydi ya? Madem 3 katı güçlü neden yeti kardeşlerle boğuşup durdu?

Sırf zoro fanlarına inat 3 kat diyorsun. Sen de çok iyi biliyorsun ki 3 katlık fark yok. Bu kadar fark olduğunu gösteren hiç bir şey yok.

Hyouzu ile karşılaşmasına bak, monetle karşılaşmasına bak luffynin. Bir de zoronun bunlarla karşılaşmasına bak. Hiç bilmeyen biri gelse zoro 3 kat güçlü der. Kaptanına kesik atanla dalga geçti, kaptanını kitleyen kar kadını ruhuyla ezdi geçti.

Bu 2 adam arasında luffy 100se zoro 99-95 arası birşeydir. Öyle 3 katlık 2 katlık fark yok. Lucci öldürürmüş. Kuma öldüremedi lucci öldürecek? Oldu. Luffy luccide kaç kere yeri öptü say bir bak. Adam dövüş sonunda kıpırdayamadı. zoro yürüdü gitti. Kaku 2000 douriki diye zoro da mı 2000 oluyor? Belliki zoro 2000in çok üzerinde. Yürüyüp gittiğine göre. Adamın kırık kemiği bile yoktu.

İlk defa zoro vs luffy konusu ben açmadım başkası açtı ne güzel oluyormuş :D
Zoro ve ya Sanji nin dourikisi 2000 falan değil, saldırı güçlerine göre şekil gösteriyor dourikileri ( Güçlerini artırabiliyorlar Tekniklere göre ) , misal Jyabura bir atağı tekkai ile karşılıyor ( Mermi darbesi diyelim ) , Zoro da bu olmadığı için dourikisini savunma olarak kullanamaz, mermiye yakalandığı anda vücudu delinir anladın mı? Yetenekleri şekil gösteriyor bu yüzden

Neyse ben niye senle tartışıyorsam..

madem luffy zorodan 3 kat güçlü neden bu adam dofdan ayar yedi? hyouzan kesik yedi? CCye yenildi? biraz fanlıktan vazgeçin ya artık. Lafa geldi mi biz zoro fanı oluyoruz siz luffy fanı olmuyonuz. 3 kat güçlüymüş bir de. yarım kat varsa ne olayım. Zoronun 3 kat güçlüsü amiral indirir. Adam amirale counter çakıyor. Dofun en iyi adamı ile dalga geçiyor. Luffy bu adamın 3 katı güçlü? Madem 3 katı güçlü pikaya tek atıp geçip gitseydi ya? Madem 3 katı güçlü neden yeti kardeşlerle boğuşup durdu?

Sırf zoro fanlarına inat 3 kat diyorsun. Sen de çok iyi biliyorsun ki 3 katlık fark yok. Bu kadar fark olduğunu gösteren hiç bir şey yok.

Hyouzu ile karşılaşmasına bak, monetle karşılaşmasına bak luffynin. Bir de zoronun bunlarla karşılaşmasına bak. Hiç bilmeyen biri gelse zoro 3 kat güçlü der. Kaptanına kesik atanla dalga geçti, kaptanını kitleyen kar kadını ruhuyla ezdi geçti.

Bu 2 adam arasında luffy 100se zoro 99-95 arası birşeydir. Öyle 3 katlık 2 katlık fark yok. Lucci öldürürmüş. Kuma öldüremedi lucci öldürecek? Oldu. Luffy luccide kaç kere yeri öptü say bir bak. Adam dövüş sonunda kıpırdayamadı. zoro yürüdü gitti. Kaku 2000 douriki diye zoro da mı 2000 oluyor? Belliki zoro 2000in çok üzerinde. Yürüyüp gittiğine göre. Adamın kırık kemiği bile yoktu.

İlk defa zoro vs luffy konusu ben açmadım başkası açtı ne güzel oluyormuş :D
3 kat olmasın ama bu aynı seviyede oldukları anlamına gelmez.
Dofun karşısına geçip bir şeyler yapmaya çalışsa Zoro maximum Sanjiden 3-5 saniye fazla dayanır. Çok abartma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık