Yahu şu Law Luffy'nin adamı oldu fikrine iyice kıl kapmaya başladım
Yahu arkadaş,Law'ın Luffyden geri,geri olmasa bile adamı olacak hangi kareyi gördünüz?Yahu bana kanıt gösterin bir tane Law'ın Luffy'e biat ettiğine dair.Aksine Luffy ile müttefik olduktan sonra Smoker'a avantaj kimde tartışılır diyen,Luffy'e kelepçelerimden kurtulduğumda seni öldüreceğim diyen bir Law var.Yahu Oda en kötü jenarasyon dedi,arkadaş anladımki Shanks'in,Kaidou'num ve nicelerinin çıktığı jenarasyonlar çer çöpmüş.Luffy kk olacak ve Luffy'den sonra gelen adam en fazla amiral alabilecek düzeye gelecek öyle mi?Ne korkunç jenarasyonmuş arkadaş korktum vallahi
Biliyorum,Law'ın Dof ile olan dövüşünü örnek göstereceksiniz.Law'ın çok güçlü bir meyvesi var.Ama Oda meyveye bir zayıflık eklemiş;Kullanıldukça dayanuklılığın azalması.Adam balıklara bile kullanmaya çekiniyordu bu meyveyi.Adam hem amiral,hem Dof ile vs atıyor,ardından Sanjiyi kurtarıyor.E o kadar olaydan sonra dayanıklılık seviyesi normal bir adamda mal olurken meyvesini kullandıkça gücü azalan bu adam ne yapsın :/?
İnan abartı değil zoro 500.000 belli civarında ödüllü rahat alır
Zoro 2 yıl önceki tüm süpernovaları yenemez mi? veya 2 yıl önce law+kid tayfaları söylemiyorum px i zorla almışlardı şimdi zoro nerdeyse tek atacak adam hayvan gibi güçlenmiş.. Bak law luffy nin adamı olmuş gibi birşey bu süpernovalar müteffik olacak ondan dolayı zoro bunlara bu ve önümüzdeki arcta denk olur ondan sonra arayı açar lufyy zaten ayrı bir kulvar olmuş almış başını gidiyor.
Kısacası zoro killer le kıyaslanmamalı bu arc kıyaslanacaksa law ile kıyaslanmalı önümüzdeki arctada kid ile sonrada zaten geçer bunları.
Seri bitiğindede bu adam dünyanın en güçlü 3. adamı olacak ondan farkı açmalı.
Ben Luffy'nin bile en fazla 500 milyon olacağını düşünüyorum açıkçası Zoro hakkında şunu söyleyeyim;Kid'den falan güçlü olsa dahi ödülü onu geçemez çünkü tayfanın kaptanı değil.Zoro'nun kendi tayfası olsaydı o zaman 400 milyonu falan rahat geçerdi.
Zamanında Fujitora'nın gözleri çizen Mihawk'tır yazmıştım. Bu yüzden Shichibukailerden nefret ediyor.
Ayrıca Mihawk'ı Akainu dışında hiç bir amiral alamaz. O da şüphelidir benim gözümde.
Zamanında Fujitora'nın gözleri çizen Mihawk'tır yazmıştım. Bu yüzden Shichibukailerden nefret ediyor.
Ayrıca Mihawk'ı Akainu dışında hiç bir amiral alamaz. O da şüphelidir benim gözümde.
Adam ayaklandı diye tüm marine hazır ola geçiyor, bi tek Garp'ın konuşmadığı kalıyor. Mihawk, kendine kıstas olarak amiral falan almıyor. Direkt dünyanın en güçlü adamıyla aramdaki farkı görmek istiyorum diyor.
Burda da shicbukai toplantısı yapılıyor. 4:40 tan sonrasına bakabilirsin. Mihawk toplantıya geldi diye Sengoku '' Sen buraya gelmesini bekediğim son adamdın nasıl geldin falan diyor'' Mihawk da içinde filo amiralinin bulunduğu toplantıda, siz, ayak takımının yanına gelmezdim ama ilgimi çekti, gözlemci olarak geldim yeğenim, heyecan yapma diyor
Shanks, Marineford'a gelip savaşı bitirdiğinde, Mihawk da '' Oooo kankim gelmiş, ben de zaten Wb'ye karşı savaşmak için gelmiştim savaş bitti ben gider diyor. Sengoku, yine tek kelime bile etmeden Mihawk'a dişlerini gıcırdatıyor anca
Vs. vs. saysam çok şey çıkar daha da gerek yok. Senin fikrindir..
Adam ayaklandı diye tüm marine hazır ola geçiyor, bi tek Garp'ın konuşmadığı kalıyor. Mihawk, kendine kıstas olarak amiral falan almıyor. Direkt dünyanın en güçlü adamıyla aramdaki farkı görmek istiyorum diyor.
Burda da shicbukai toplantısı yapılıyor. 4:40 tan sonrasına bakabilirsin. Mihawk toplantıya geldi diye Sengoku '' Sen buraya gelmesini bekediğim son adamdın nasıl geldin falan diyor'' Mihawk da içinde filo amiralinin bulunduğu toplantıda, siz, ayak takımının yanına gelmezdim ama ilgimi çekti, gözlemci olarak geldim yeğenim, heyecan yapma diyor
Shanks, Marineford'a gelip savaşı bitirdiğinde, Mihawk da '' Oooo kankim gelmiş, ben de zaten Wb'ye karşı savaşmak için gelmiştim savaş bitti ben gider diyor. Sengoku, yine tek kelime bile etmeden Mihawk'a dişlerini gıcırdatıyor anca
Vs. vs. saysam çok şey çıkar daha da gerek yok. Senin fikrindir..
Farkı görmek istiyor doğrudur. Sonuç? Hüsran! 3. tümen konutanı bile durdurabiliyorsa dünyanın en güçlü kesişini yemişim ben o güç farkı ölçmesini. Önce Jozuyu yada Vistayı geçsin.
Mihawk partilerden partilere gezip insanlarla takılan sosyal birisi değil. Anlayacağın ev kuşu. 3-5 çaylak için tee NWden nerelere gelmiş haliyle şaşırır insan.