Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelimki zoroda haklısın ama bu sefer tayfadakilerin değerleri çok düşük olur ? 30,40,65,80,90 ? Tayfa arasındaki fark çok yüksek olmamalı bence tabii Kaptan hariç
Bende aynı şeyi dedim işte zoro çok uçuk olmuş diye diğer tayfa üyeleri neyse de Sanji ile Zoro'nun arasının çok açılmaması lazım ödül olarak

Luffy 600
Zoro 350
Sanji 300
Franky 220
Robin 120
Brook 100
Usopp 200-300(God Usoppdan dolayı alabilir diye düşünüyorum alamazsa 70-80 felan olur)
Nami 80
Chopper 140

İnan abartı değil zoro 500.000 belli civarında ödüllü rahat alır
Zoro 2 yıl önceki tüm süpernovaları yenemez mi? veya 2 yıl önce law+kid tayfaları söylemiyorum px i zorla almışlardı şimdi zoro nerdeyse tek atacak adam hayvan gibi güçlenmiş.. Bak law luffy nin adamı olmuş gibi birşey bu süpernovalar müteffik olacak ondan dolayı zoro bunlara bu ve önümüzdeki arcta denk olur ondan sonra arayı açar lufyy zaten ayrı bir kulvar olmuş almış başını gidiyor.
Kısacası zoro killer le kıyaslanmamalı bu arc kıyaslanacaksa law ile kıyaslanmalı önümüzdeki arctada kid ile sonrada zaten geçer bunları.
Seri bitiğindede bu adam dünyanın en güçlü 3. adamı olacak ondan farkı açmalı.
Hocam mesele güç kıstası değil ki ödül artışı. Tek arc da dediğin gibi Luffy 700 zoro 470 olursa seri bittiğinde kaç milyar beri olmalarını bekliyorsun :D Senin görüşün yine de saygı duydum,iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık