Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrmesci

Enies Lobby'de beklenmeyen ucuk bir artis olmustu, ben gelecek odulun bundan bile daha ucuk olacagini bekliyorum. Luffy resmen efsane olmus, efsanenin geri donusune yakisir bir odul olacaktir illa ki.

Big Mom'in adamlari buyuk ihtimal as savacilari degildi, onlarda bile o kadar odul varsa Sanji ve Zoro onlari gecer kanimca. Cogu kisiye ucuk gelebilir ama ben Luffy'nin odulunu 700m ustu bekliyorum.

Not : Cildirt bizi Luffy Baskan!
Düşüncelerime tercüman olmuşsun hocam :)

Benim Zoro'ya 230 dememin sebebi Killer'e verilen ödül.
Büyük bir olay oldu mu değişiyor ama
Sanji'nin ilk artışta killerin ödülünü geçeceğini sanmıyorum.

optimistic

luffy 600 milyon beli
zoro 400
sanji 350
franky 300
usoop 180
Robin 220
nami 150
copper 250
ben de ilk başta bu civarlar diyordum da bu kadar artmaz daha erken bence bir şey diyemem ama tayfada 250'yi belki zoro geçer daha fazlası değil luffy de olsa olsa 500 falan bence

ben de ilk başta bu civarlar diyordum da bu kadar artmaz daha erken bence bir şey diyemem ama tayfada 250'yi belki zoro geçer daha fazlası değil luffy de olsa olsa 500 falan bence
şu arc bizimkilerin gerçek gücünü eğer issou görürse değil 600 700 bile olur :D
[ Eğer gerçekten Yonkou indirebilecek güçte iseler ]

ama artmaz diyorum ben mağlum ödüller uçar bu arc eğer artarsa
Burgess DoF o kadar 100-200 milyonluk adamlar felan K.Amiraller Amiral belki Amiraller :D

Tekrardan düsününce de belki de fazla artmaz. Cünkü korsanlar kendi aralarinda dövüsüyorlar işte derler falan :D tamam güclerini görürler,hakilerini görürler falan ama su an onlarin hakileri amirallere ne kadar işler o ayrı mevzu. Hani dof 'u falan demiyorum bizim tayfanin hakisini diyorum.
Bir de söyle bir olay var eger boyle artmaya devam ederse Luffy nin ödülü de milyondan milyara falan gececek artik :D Dragon u falan gececek kısa sürede(2-3 arc da daha boyle artarsa). Mantıken cok artması gerekiyor 2 sene sessizlikten sonra tayfa ortaya cikiyor Luffy olmus demi-god,zoro olmus korkunc piskopat ve haki,sanji de keza yine haki var,franky de pacifista lazeri var falan falan. Tahminen bir anda cok artmasi lazim cünkü sadece luffy aldi ödül digerlerini kendilerini gelistirdiler ama ortada yoktular ne olduklari belli degildi.Uzar da uzar :D

Ödüller genel olarak Hükümet'in hoşuna gitmeyen, zarar veren olaylardan sonra artıyor. Ya adamların adalet binasını, büyük hapishanesini basarsan aleni zarar verdin için ödülün artar. Ya sivilleri katledersin de itibarını düşürürsün ödülün artar. Hükümet'e doğrudan zarar verilmeyen olaylarda pek ödül artışı olmuyor.
Bu arkta ise Hükümet'e ciddi anlamda zarar veren girişimlerde bulunuldu daha şimdiden. Müttefik bir korsan ve ülke elden çıktı, yasaklanan bir adada karmaşa çıkarıldı ve Hükümet'i doğrudan tehdit eden büyük silahlar meydana çıktı. Bütün bunların içinde de belli korsanlar var. Hikayenin gidişatına göre yeni dünyanın düzenini sarsacak büyük olaylar da olacak ve Hükümet alarm durumuna geçecektir. Buna sebep olan adamların ödülü artar ve Hükümet tarafından artık kırmızı bültenle aranırlar. Peşlerine bizzat amiraller düşer, varsa büyük ödül avcıları düşer, Hükümetin özel birlikleri (CP0) düşer. Yani bu noktada ödüllerin artması gayet doğal ve artacaktır da. Artış seviyesi de verilen zararın büyüklüğüne göre değişir.

Her şey bir yana da, ben artık şu ödüllerin bir para etmesini istiyorum arkadaş. Hükümet herkesin başına bir sürü ödül koyuyor ama peşlerinden giden yok. Ne adam gibi bir ödül avcısı gördük ne de büyük ödüllüleri kovalayan bir Denizci. Şöyle tehlike saçan bir kaç ödül avcısı veya ödül peşindeki bir hükümet adamı görsek hiç fena olmaz. En azından bu ödüller boşa konmuyor deriz. Tabi ödüllerin bir de halkı ve denizcileri uyarma şekli olduğu da malum ancak onları avlayan olmadıktan sonra esas amaçlarına pek hizmet etmiyor sayılırlar.

Dof sonrası Luffy , delikli abisiyle aynı ödülle gelir , 550 m . Zoro yine 60 ın katları ile ilerleyip 240 olur. Sanji 'de 3 haneli rakamlara gelir ve Zoro'nun yarısındanda fazla olacağına göre 154 m idealdir bence. (2 ye katlar hem Zoro misali ) . Tayfada kendini en çok geliştiren kişi açık ara Frank'dir ve Brookta ona aşırı yakın. Franky , Vegapunk denen adamın sayesinde Sanji'ye yaklaşmış gibi duruyor. Robin güçlendi ve eski ödülü bile yüksekti. Robin , 110 , Franky 121 olur bence. Brook'ta 84 ü bulur. Franky ve Robin 100 ü geçerse çok olmaz kesinlikle. Usopp , 54 m olur en azından. Nami 36 m ve Chopper 68 m olur diye tahmin ediyorum.

Luffy : 500+
Zoro : 300+
Sanji : 200+
Brook : 100+
Franky :200
Robin :150-200
Nami : 100+
Usopp : 100+
Chopper :150-200

tayfadakilerin hiçbiri 100 milyonun altında kalmaz.

dusau

Konuyu hortlatıyorum.
Şuan dressrosa da doffy dışında 1 amiral 1 koramiral 3 savaş gemisi dolusu denizci, adaya doğru gelen bir yonkou, Burgess var. Şuanda büyük çoğunluk wb tayfasındanda mera mera için bir atak bekliyor.

Eşleşmelere bağlı olarak ben amiralin yonkou peşinden gideceğini ya da bir şekilde bizimkilere bulaşmayacağını düşünüyorum ama olurda bulaşır ve yenilirse ödüller aşırı artabilir.
Ayrıca balıkadam ve punk hazard ödül artışı da eklenebilir.

Neyse gelelim ödüllere;
Luffy 520.000.000
Zoro 280.000.000
Sanji 160.000.000
Robin 110.000.000
Franky 140.000.000
Brook 80.000.000
Usopp 60.000.000
Nami 50.000.000
Chopper 50

Bizim tayfadan olmasada bu 2 kişiyide eklemek istedim
Trafalgar Law 480.000.000
Bartolomeo 250.000.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık