Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi şu an aktiftir ama shichiliği daha yeni bıraktı Smoker'ı deşmek dışında bir aktivitesi olmadı.Dof gibi bir adamın da koramiral deşmesi çok garip bir durum deil o yüzden artacağını düşünmüyorum artsa da 400'ü aşmaz kanımca.Yani 600 yapacak bir aktivitesi yok Dof'un shichiliği bıraktıktan sonra.Ha genel anlamda +600'lük adam o ayrı mesele.
smoker ı yenmek ödül artışına sebep olur mu olmaz mı bilmem ama ph arcında çevirdiklerini wg öğrendikten sonra 10 yılın üzerine sadece 60 milyon eklemek dofa hakaret gibi olur..

bence yeni dünyada ortalama ödüller 300 - 600 arası süpernovalara göre kıyaslıyorum luffy genelde ödülleri büyük bosstan sonra aldığına göre geçiçi bir süre 400de kalır gibi geliyor bana tabi dofu indirene kadar. o zamanda 600 falan bence.

Jinbei, Shichibukai unvanını bıraktıktan sonra ödülü 400 milyonun üzerine çıktı (eski ödülü 250 milyondu), tabi bunda Impel Down'dan kaçışı, Marineford'da Beyazsakal'ın yanında savaşması ve çan çalma olayının da etkisi vardır ama Doflamingo da bildiğimiz gibi Smoker'ı öldürmeye çalıştı, bu sebeple ödülünün sabit kalması söz konusu olmaz. Portgas D. Ace'in ölmeden önce ödülünün 550 milyon olduğunu hesaba katarsak Doflamingo'nun da kellesine 500 ile 600 milyon arasında bir ödül konur diyorum.

Jinbei, Shichibukai unvanını bıraktıktan sonra ödülü 400 milyonun üzerine çıktı (eski ödülü 250 milyondu), tabi bunda Impel Down'dan kaçışı, Marineford'da Beyazsakal'ın yanında savaşması ve çan çalma olayının da etkisi vardır ama Doflamingo da bildiğimiz gibi Smoker'ı öldürmeye çalıştı, bu sebeple ödülünün sabit kalması söz konusu olmaz. Portgas D. Ace'in ölmeden önce ödülünün 550 milyon olduğunu hesaba katarsak Doflamingo'nun da kellesine 500 ile 600 milyon arasında bir ödül konur diyorum.
diyorsun Luffy'de onu yenerse 600+ ödül olacak öyle mi ?

Boşuna demiyorum bu arc ödüller artmaz diye :D

dof indirdikten sonra bunlar olur diye düşünüyorum.

Luffy => 500+
Zoro =>400+
Sanji =>250+
Franky =>200+
Chopper =>125+
Robin =>150+
Brook =>100+
Usopp =>80+
Nami =>75+
bu ödüller gayet mantıklı ki monster trio dışında franky ve robin in ödüllerinin 200 ve 150 den fazla olması lazım sahip oldukları yetenekler ve güçler ciddi tehlike oluşturmakta dünya hükümeti ve marine için

diyorsun Luffy'de onu yenerse 600+ ödül olacak öyle mi ?

Boşuna demiyorum bu arc ödüller artmaz diye :D
Luffy'nin yeni ödülü ile ilgili tahminim ya düz 500 milyon olması ya da 600 milyon.
Zaten bu konuya tahminlerimi yazmıştım bir süre önce. Şu şekildeydi,

Luffy - 500,000,000 beli
Zoro - 320,000,000 beli
Sanji - 230,000,000 beli
Franky - 164,000,000 beli
Robin - 120,000,000 beli
Brook - 93,000,000 beli
Chopper - 80,000,000 beli
Usopp - 60,000,000 beli
Nami - 36,000,000 beli

Enies Lobby'de beklenmeyen ucuk bir artis olmustu, ben gelecek odulun bundan bile daha ucuk olacagini bekliyorum. Luffy resmen efsane olmus, efsanenin geri donusune yakisir bir odul olacaktir illa ki.

Big Mom'in adamlari buyuk ihtimal as savacilari degildi, onlarda bile o kadar odul varsa Sanji ve Zoro onlari gecer kanimca. Cogu kisiye ucuk gelebilir ama ben Luffy'nin odulunu 700m ustu bekliyorum.

Not : Cildirt bizi Luffy Baskan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık