smoker ı yenmek ödül artışına sebep olur mu olmaz mı bilmem ama ph arcında çevirdiklerini wg öğrendikten sonra 10 yılın üzerine sadece 60 milyon eklemek dofa hakaret gibi olur..Dediğim gibi şu an aktiftir ama shichiliği daha yeni bıraktı Smoker'ı deşmek dışında bir aktivitesi olmadı.Dof gibi bir adamın da koramiral deşmesi çok garip bir durum deil o yüzden artacağını düşünmüyorum artsa da 400'ü aşmaz kanımca.Yani 600 yapacak bir aktivitesi yok Dof'un shichiliği bıraktıktan sonra.Ha genel anlamda +600'lük adam o ayrı mesele.
o dolduranların alayı ezik zaten deLuffy yi görmeyi bırak Luffy nin adını duyan dolduruyor. Adamı 8 metre sananlar bile var.
diyorsun Luffy'de onu yenerse 600+ ödül olacak öyle mi ?Jinbei, Shichibukai unvanını bıraktıktan sonra ödülü 400 milyonun üzerine çıktı (eski ödülü 250 milyondu), tabi bunda Impel Down'dan kaçışı, Marineford'da Beyazsakal'ın yanında savaşması ve çan çalma olayının da etkisi vardır ama Doflamingo da bildiğimiz gibi Smoker'ı öldürmeye çalıştı, bu sebeple ödülünün sabit kalması söz konusu olmaz. Portgas D. Ace'in ölmeden önce ödülünün 550 milyon olduğunu hesaba katarsak Doflamingo'nun da kellesine 500 ile 600 milyon arasında bir ödül konur diyorum.
bu ödüller gayet mantıklı ki monster trio dışında franky ve robin in ödüllerinin 200 ve 150 den fazla olması lazım sahip oldukları yetenekler ve güçler ciddi tehlike oluşturmakta dünya hükümeti ve marine içindof indirdikten sonra bunlar olur diye düşünüyorum.
Luffy => 500+
Zoro =>400+
Sanji =>250+
Franky =>200+
Chopper =>125+
Robin =>150+
Brook =>100+
Usopp =>80+
Nami =>75+
Luffy'nin yeni ödülü ile ilgili tahminim ya düz 500 milyon olması ya da 600 milyon.diyorsun Luffy'de onu yenerse 600+ ödül olacak öyle mi ?
Boşuna demiyorum bu arc ödüller artmaz diye