Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franky dünya hükümeti için çok fazla tehtit oluştumuyo bide luffy jet pistol e ile tek yumrukta px i parçaladı şimdi 200 desem olmaz ki sen franky fanısın duygusal yaklaşıyosun bende franky i seviyorum hatta brook la eşdeğer baya güldürüyolar beni ama ben mantıken düşünüyorum benim 4. büyük tahminim zaten franky nin hakkını verdiğimi düşünüyorum
Franky nasıl tehdit oluşturmuyor ? Pluton'un planları ondaydı hükümet kopyasının olacağını düşünmez mi ( olsada olmasada ) ?

franky dünya hükümeti için çok fazla tehtit oluştumuyo bide luffy jet pistol e ile tek yumrukta px i parçaladı şimdi 200 desem olmaz ki sen franky fanısın duygusal yaklaşıyosun bende franky i seviyorum hatta brook la eşdeğer baya güldürüyolar beni ama ben mantıken düşünüyorum benim 4. büyük tahminim zaten franky nin hakkını verdiğimi düşünüyorum
Alakası yok bende 150 felan bekliyorum :D senin dediğin şey mantıklı değil Franky Cinious :p

Luffy => 540
Zoro => 330
Sanji => 270
Franky => 160
Robin => 120
Chopper => 100
Brook => 100
Usopp => 96
Nami => 88

Gibi gibi ^^

Luffy => 550
Zoro => 900
Sanji => 300
Franky => 160
Robin => 120
Chopper => 100
Brook => 100
Usopp => 96
Nami => 88

dof indirdikten sonra bunlar olur diye düşünüyorum.

Luffy => 500+
Zoro =>400+
Sanji =>250+
Franky =>200+
Chopper =>125+
Robin =>150+
Brook =>100+
Usopp =>80+
Nami =>75+

görünürde daha fazla iş yaptığı için zoro'nun luffy'den daha fazla artacağını düşünüyorum. tabi bu zamanla değişebilir ayrıca franky radikal lazer sayesinde yüksek artış alabilir. sanji ve luffy de artar elbet ama 50m civarı olur gibi geliyor bana son anda şov yapmazlarsa. brook'tan da 50 m civarı bir artış bekliyorum kendini en fazla geliştirenlerden. usopp gönlümde yatan 4. adam ama maalesef fazla artmaz. diğerlerine de ufak bir artış gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık