Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın şimdiye kadar kullandığı ödül sistemine bir bakalım.
1. artış (East blue); Sadece Luffy
2. artış (Arabasta); Luffy ve Zoro
3. artış (Enies Lobby); Bütün tayfa
4. artış (Marineford); Sadece Luffy

Bu şekilde bakarsak, 5. artışta da sadece Luffy ve Zoro olabilir. Punk Hazard arkından sonra, Doflamingo devrildiğinde sadece Zoro ve Luffy. Daha sonraları, Yonkou devirdiklerinde ise bütün tayfa alabilir. Yani ödül artışı için daha bir iki yıl beklememiz gerekebilir. :/
ortak güzel bir mantık kurmuşsun ama chopper şaka amaçlı dahi olsa ödül almama gibi bir durum olmamalı bence Oda ayıp eder:mincika: tayfadan birinin ödül alması gerekiyosa oda chopper:ehe:

az çok herkez benim gibi düşünuyor yeni dünya ödüllerini bilmiyoruz tabi 1milyarı geçenler bile vardır o yüzden ilk etapta küçük bir artış bekliyorum bigmamı yenince asıl ödülü alıcaklar bence.

tashigi zoronun son halini gördü ve tayfanın 2y içinde ne kadar güçlendiğini vurguladı bunu smoker a söyler ama tayda burada cesarı indirip dofa giderse smoker gelebilir onlarla beraber ve ondan sonra ödüller artabilir zaten smoker shici leri sevmiyo tayfada varsa işin içinde gidebilir.

Franky'den büyük sıçrama bekliyorum. Lazer teknolojisinin olduğunu denizciler öğrenecektir nasılsa en az 150 olur.

2 yıl sonraki halleri için 2 yıl sonraki ödüllerini tahmin edicem yani 2 arc sonrası
luffy:500-550
zoro:300-350
sanji:275-300
franky:100-150(pxlerden farkı iradesini olması bu yüzden bu kadar az)
robin:+120
nami:+50
usopp:+75
chopper:+100
brook+80

zaten 400 den sonra çok zor artıyor punk hazard tan sonraki arc bu kadar yüksek yapabilir law ın 500 e dayanacağını düşünüyorum
iradesinin olması onu daha güçlü yapar PX daha ne nedir onu bilmiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık