Biz o altının değerini solmak üzereyken bilen, o altını altın yapan adamın fanıyızLaw fanı olmak şu an altın değerinde.Ama Corazon... pul kadar değeri yok. Biraz örnek al bak etiket atacağına.
Biz o altının değerini solmak üzereyken bilen, o altını altın yapan adamın fanıyızLaw fanı olmak şu an altın değerinde.Ama Corazon... pul kadar değeri yok. Biraz örnek al bak etiket atacağına.
Ee sen de çok çabuk kinleniyorsun o zaman bana. Kide bir şeyde demedim Law'dan yürüdüm. Zaten ödülde de kaybedersem sen ve Tiksav ayrı yanınıza @artyomdh ekleneceği için yandım da yandım.Yav ben milletle uğraşıyorum bakıyorum sen bize gizli gizli sallıyorsun milletin lafıyla. Law'a daha bir şey demedim ağzımı açıp. Ama dediğim gibi Kid gazetede daha ön sırada olursa elimden çekeceğin var.
Düşmanımın dostu düşmanımdır sen gidip MW ile paslaşırsan koalisyon parçası olursun. Git kendi tarafındakilerle istişare yap MW ile yapıyorsun yav. Adam bize düşman plan yapıyor plan. Gözünü aç artık.Ee sen de çok çabuk kinleniyorsun o zaman bana. Kide bir şeyde demedim Law'dan yürüdüm. Zaten ödülde de kaybedersem sen ve Tiksav ayrı yanınıza @artyomdh ekleneceği için yandım da yandım.
Öyle bir yer ki burası kuzu kalıyorum yanınızda kuzu kuzu. Yetişemiyorum.Mesajlar karıştı herhalde hızlı okuyorum.Pastanın büyük payını Law aldı sizin Kid'i imparatordan saymamanız lazım hemen kaderinize razı olmuşsunuz işte tecrübesizlikten hep bunlar xD Nereden biliyorum yarın başınıza çıkarlar oradan.
Law fanı olmak şu an altın değerinde.Ama Corazon... pul kadar değeri yok. Biraz örnek al bak etiket atacağına.
Şimdi her dakika utandırmak olmaz o belgeli siyaseti kötüye kullanmaya girer kaybettiği oylar yeter ona
MW herkesten bal çalmıyor mu zaten yav :dd.dDüşmanımın dostu düşmanımdır sen gidip MW ile paslaşırsan koalisyon parçası olursun. Git kendi tarafındakilerle istişare yap MW ile yapıyorsun yav. Adam bize düşman plan yapıyor plan. Gözünü aç artık.
Bende başta öyleydim de şimdi biraz daha alıştım gibi. Cidden dikkatli olmak lazım dostunu düşmanını seçerken. Bizim gibi iyi niyetliler için KF bir cehenneme dönüşebiliyor.Öyle bir yer ki burası kuzu kalıyorum yanınızda kuzu kuzu. Yetişemiyorum.
Onun tek hedefi ben ile @II. Invictus u indirmek. Karşımızda potansiyel düşman kim varsa onlara bal çalar.Öyle bir yer ki burası kuzu kalıyorum yanınızda kuzu kuzu. Yetişemiyorum.
MW herkesten bal çalmıyor mu zaten yav :dd.d
Tipe bak tipe...Crocoyu görünce boğazıma kaçan çaydan dolayı ölüm tehlikesi geçirdim @Sir Crocodile bana suikast düzenlemiş olabilir.