Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Yeni İmparatorlar İddiası

Yeni İmparatorlar Kimler?


  • Kullanılan toplam oy
    204
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kişi fiziksel darbeyle değil bombaya düşürerek kazandılar. Law ve Kid bence yonko olmayı hakedicek bir dövüş göstermediler aynı zamanda Kid hadi neyse Law'ın tayfası yonko tayfasından çok uzak. Ikisinin ittifak kurmuş hali yonko olabilir ama tek tek çok zor.Yarın öbür gün Doflamingo,Aokiji veya Katakuri gibi karakterler onların 1vs1de yenip kolaylıkla yonkoluğu alabilir o yüzden onların yonko olacağını sanmıyorum.
 
Haberin nasıl yansıtıldığına bağlı olarak değişebilecek bir şey olsa da Kaido'yu bire birde luffy nin yendiği gerçeği değişmeyeceği için onun ismi kesinlikle olmalı. Katakuri düşünülebilirdi ama Linlin tayfasından önemli kişilerle geldi dolayısıyla onları yenilmiş olarak kabul etmek gerekebilir. Öte yandan bir önceki arc bu halle alakası olmayan luffy ye de yenildi katakuri yani onluk bir şey kalmadı diyebiliriz. Şahsi olarak onun kadar güçlü görmesem de Kaido'nun tayfasının sağlam olması hasebiyle King daha mantıklı duruyor. Ama şu da var ki o da tayfanın ikinci adamına yenilmiş biri. Çok yüksek ihtimalle kaido Linlin ve arta kalanları hükümet toplayacak diyebiliriz totto landı da teach sömürürse geriye bir şey kalmaz.

Bu durumda geriye sadece law ve Kid kalıyor ki onların da çevresel anlamda etkinliği çok zayıf. Bu ikisini bir kişi olarak göstermek de çok saçma olur. Dış dünyada yeni bir gelişme yaşandıysa ve bundan haberimiz yoksa farklı bir şeyler de olabilir ama şu an bu konumda hasır şapka ittifakı gibi bir şey gelebilir. Yani sadece luffy nin adını görebiliriz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık