Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Amiraller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiralleri çok küçümsüyorsunuz Dünyanın en güçlü adamı bile yanında götüremedi bir tanesini üstelik (hastaydı felan hikaye-olmasaydı hastalığı çıkar WB diye bir durum yok WB hasta haliyle o koltuktaydı) ellerinde savaş ortasında ne hallere geldiğinide gördük.

Neyse siz çok çok ötesinde görün o savaşta ağzı bile kanamadan çıkan adamlar (Akainu'u saymıyorum) şu an korsanlarkralının karşısında bile ezilmez.

Şöylede bir durum var ki Roger çağında Amiral olan adam Sengoku idi Roger öyle ezici bir üstünlükle bu adama karşı baskında değildi bu çağda da böyle işte bu çağın Amirali'ni gidip o çağa göre değerlendirmeyin bakıyorum Ray-Kizaru örneğini veren var tuhaf.

Uçan_Terlik

WB-GARP-ROGER listelere katılmamalı bence hani savaştada gördük wb'yi garp bu adama denk gösterildi.Amiralleri çocuk gibi yanlarında gezdirmiş insanlar bunlar zamanında.(sengoku-kizaru , garp-kuzan)

Yeni amiral olması lazım yoksa ne bilim 3 tane amiral gücünde insan kaybettiler yenisi gelmeli görmediğimiz birisidir muhtemelen.

Roger kendi ağzından diyor birbirimizi öldürmeye çalıştık diye yani Rogerın öldürmeye çalışıpta öldüremediği adam da diyebiliriz.
Tamamda bu onu çok çok üstünde mi yapıyor Amirallerin ben onu anlamadım.
Neyse herkes farklı görebilir bence şu an bir amiral'i pata küte indirecek güçte biri değil ter atar.

wolf D luffy

gördüğümüz koramirallerden hiç biri amiral olamaz. en basitinden kizaru şu anki koramirallerin hepsiyle top gibi oynar. (tekme atar düşeceği yerde bir tane daha vurur. :) ) smoker ve coby meselesine gelince : smoker garpa yaklaşamaz bile. kişilik olarak tamam ama güç olarak fazla bir şey beklemeyin ondan. coby belki gelecekte güçlenip amiral seviyesine ulaşabilir ama luffy ile aralarında roger-garp benzeri bir durum olmayacaktır. kısaca serinin kendini tekrar edip yeni bir garp-roger olayı olduktan sonra luffy nin kral olup teslim olacağını (hastalandıktan sonra) düşünenler sadece odanın zekasına hakaret ediyor.

Oda, Coby'i istediği gibi şekillendirir. Tek amiral olma potansiyeli olan Coby'dir gördüğümüz karakterler arasında.

Bilinmeyen bir karakterin amiral olacağını düşünüyorum. Gördüğüm karakterler arasında Magellan olabilirdi kendisini biraz geliştirirse ama onuda tıkamışlar ID'a bilinmeyen bir karakter amiral olur bence.

Soytarii26

Mihawk :oleyo2: Adamın zaten ne tayfasını gördük ne de korsanlıkla alakalı bi şeyini. Hem son savaşta Luffy vs Akainu, Zoro vs Mihawk, Sanji vs Kizaru felan da uyum sağlıyor. O savaşta onu yenip Dünya'nın en iyi kılıç ustası ünvanını da alabilir böylece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık