o sayı için değil sene için demişti yanlış hatırlamıyorsam yani serinin bitmesine daha 10 sene kadar varOda öyle bişey demişti mfdeyken yarısına geldik demişti
o sayı için değil sene için demişti yanlış hatırlamıyorsam yani serinin bitmesine daha 10 sene kadar varOda öyle bişey demişti mfdeyken yarısına geldik demişti
Ben başka arkadaşlardan duydum hocam zaten mfdeyken op 10 yıldan fazladır çıkıyordu sanırım yani onun üstüne bi 500 bölüm falanda 10 yıl yaparo sayı için değil sene için demişti yanlış hatırlamıyorsam yani serinin bitmesine daha 10 sene kadar var
Düşündüm de çok iyi olur ha bizimki bir amiral alır artıkEneL'i görmek isterim o koltuk'ta güzel bir süpriz olur
Oda ölmezse en az 10 yıl derimForumdaki bilgili arkadaşlarımıza deyim yerindeyse üstadlarımıza sormak isterim tahminen bu op ne zaman biter anime olarak ve manga olarak ayrı ayrı ortalama ne kadar bölümleri kaldı ve 2020'i bulur mu ?
Harbi ölürse yaşamım cehennem olur şimdi bile keşke başlamasayım dediğim anlar oluyor bi müpteladan farkım kalmadıDüşündüm de çok iyi olur ha bizimki bir amiral alır artık
Oda ölmezse en az 10 yıl derim
Olabilir hayat sonuçtaHarbi ölürse yaşamım cehennem olur şimdi bile keşke başlamasayım dediğim anlar oluyor bi müpteladan farkım kalmadı
Kesin bilgi miEnel special olarak verilen bir chapterda amiral oldu marineforddan sonra ama seride gösterilmedi daha
]