Katakuri olsa orda tek yemezdi. Net oğlu net. Kata silahlanmada, hızda, gözlemde, meyve kullanımında yani hemen her şeyde üstündü Luffy'den. Luffy bir tek gözlemde Kata'dan kötüydü de gözlemde seviye atlayınca Kata seviyesine geldi gibi bir algı yapıldı sitede ve Luffy Kata seviyesi oldu. Yok öyle bir dünya.Wano’nun başında daha Ryuo filan öğrenmeden önceki Luffy, Katakuri ile berabere kalmıştı (o dövüşün sonu biraz tartışmalı ama bu söyleme çoğu kişinin katılacağını düşünüyorum). İşte ile Kata (bir sağ kol) ile berabere kaldığı seviyedeki Luffy, Kuri’de Kaido’ya birşey yapamayıp tek yedi.
Sonra Udon’da eğitim alıp daha güçlendi ve Kaido’dan çözdüğü teknikle çok daha güçlendi. Şu anki haline sağ kol demiyorum zaten.
Luffy ryo muhabbetiyle Kata seviyesine gelmiştir diyebilirsiniz. Bak sağ kol da değil Kata seviyesi. Çünkü bu ayırımı da yapmıyor sitedeki arkadaslar. Sanki her sag kol aynı seviyede. Neyde... Ryo'lu Luffy Kata seviyesidir. Kral hakiyi silahlanmaya ekleyen Luffy ise daha iyi bir sağ kol seviyesi olmuştur. Yani sağ kol seviyesi 70-100 arası dersek Luffy'nin güncel hali 85'tir denilenilir misal. Bazı arkadaşlara kalsa Luffy Wano başı sağ kol seviyesi, ryo+kral hakiyle amiral bir p-up daha alınca inşallah yonkou seviyesi olacak