Öv övme, savunduğun fikirlerle yeterince övmüş oldun zaten yav. Seni düşkün ilan ediyorum artık düşkün kekomancer'sin.yahu wb övmüyorum ki.........
Yakınlık senin düşüncen, arada baya fark var.Muhtemelen ciddi olmayan Kaido vs Yamato ile Dof vs Dressrosa Luffy dövüşlerinde fışkıran haki miktarı yakın işte. Demek ki Yamato YC3'den o kadar farklı değilmiş.
E iki amiralin veya kutsal ejder bekçisi Şenks'in onu öldüremeye yetmeyeceğini biliyor işte.Kaido en zirve haliyle ölmek istiyor ama Punk Hazard'daki Amiral karşılaşmasına gelmiyor... Gerçi ölümü istese MF'ye gelip donut olurdu. Kutsal Ejder bekçisi Shanks'ı görünce ölme isteği de gidiyor bizim ejderhanın.
Senin denizciler yakalamış ama öldürememişler ben mi yanlış biliyorum?Kaido en zirve haliyle ölmek istiyor ama Punk Hazard'daki Amiral karşılaşmasına gelmiyor... Gerçi ölümü istese MF'ye gelip donut olurdu. Kutsal Ejder bekçisi Shanks'ı görünce ölme isteği de gidiyor bizim ejderhanın.
Kral hakisi olmayan Jack vs Ashura atıp kıyas yapmaktan daha uygun bir örnek bence her türlü.Yakınlık senin düşüncen, arada baya fark var.
Yakalamışlar işte. Öldürmeyi nasıl denediler bilmiyoruz. En kötü Garp 100 yumruk atsa, Magelan zehir dökse ölmez sanki bu adam.Senin denizciler yakalamış ama öldürememişler ben mi yanlış biliyorum?
Vurgu kral hakiye değil ki, dövüşün şiddetine, seviyesine vurgu var.Kral hakisi olmayan Jack vs Ashura atıp kıyas yapmaktan daha uygun bir örnek bence her türlü.
Neden denememişler?Beyin yok mu bunlarda?Yakalamışlar işte. Öldürmeyi nasıl denediler bilmiyoruz. En kötü Garp 100 yumruk atsa, Magelan zehir dökse ölmez sanki bu adam.
Deney faresi olarak kullanılmış. Öldürülme gereği duyulmuyor işte...Neden denememişler?Beyin yok mu bunlarda?