Genç, gelişime açık. Aralarındaki fark aşamayacağı kadar yoktur demek istedimO nasıl oluyor ?
Genç, gelişime açık. Aralarındaki fark aşamayacağı kadar yoktur demek istedimO nasıl oluyor ?
Bakınız: LuffyO nasıl oluyor ?
Doğru.Dövüşün ortasında çay molası verirken arkasından yaklaşır kafasına kafasına vurur.Katakuriden güçsüzdür ama katakuriyi yener
Sağ Kol seviyesi yine ele ayağa düşmüş babasıyla çarpışması uzaktan gösterildi sadece direkt Yc1 oldu. Yc2-Yc3 arası diyorum.Amiral seviyesi yine ele ayağa düşmüş. Yc1-yc2 arası diyorum.
O yüzden sağ kol demedim zaten. Kral hakisi varsa ve kullanabiliyorsa yc1-yc2 arası edebilir işte. Önümüzdeki bölüm anlarız.Sağ Kol seviyesi yine ele ayağa düşmüş babasıyla çarpışması uzaktan gösterilen kadar Yc1 oldu. Yc2-Yc3 arası diyorum.
Şaka amaçlı yazdım ya. Bizim forumda herk3s Amiral gücünde maaşallahO yüzden sağ kol demedim zaten. Kral hakisi varsa ve kullanabiliyorsa yc1-yc2 arası edebilir işte. Önümüzdeki bölüm anlarız.
Bizim forumda herkes amiral gücünde... Amiraller hariç, onlar yonko gücündeŞaka amaçlı yazdım ya. Bizim forumda herk3s Amiral gücünde maaşallah