Düşündüğün kadar zorlanmazlar xdLuffy gelene kadar tek başına kaidoyu oyalayacak kişi komutanları aşmıştır. Ama amiraller zorlanarak yener gibi.
Düşündüğün kadar zorlanmazlar xdLuffy gelene kadar tek başına kaidoyu oyalayacak kişi komutanları aşmıştır. Ama amiraller zorlanarak yener gibi.
Amirallerin gelip yoldan geçerken yamato tekleyeceğini mi sanıyorsun?Düşündüğün kadar zorlanmazlar xd
Böyle bir güç seviyesi yok.katadan güçsüz, aramaki'den güçlü çıkar.
Kaido öldürmek için saldırmıyordu ama bir süre tutabilmesi önemli bir başarı küçümsemiyorum bunu. Hangi amiralle kapıştığı önemli. Akainuya karşı varlık gösteremez mesela. Ortalama bir amirale karşı varlık gösterir ama kıran kırana geçmez bu dövüş.Amirallerin gelip yoldan geçerken yamato tekleyeceğini mi sanıyorsun?
H.hakili atak yapabilen ve kaido ile bir süre kapışabilen sağlam meyveli biri amirale yenilse de o dövüşte varlık gösterir, öyle tek taraflı ezilen bir karakter olmaz.
Garpı 2 bölümde harcıyan adam bu.Amiralleri kralın hakisinde yamultacak.Kaido öldürmek için saldırmıyordu ama bir süre tutabilmesi önemli bir başarı küçümsemiyorum bunu. Hangi amiralle kapıştığı önemli. Akainuya karşı varlık gösteremez mesela. Ortalama bir amirale karşı varlık gösterir ama kıran kırana geçmez bu dövüş.
Garpı yenen kişi de kuzandı. Tayfa karşısında herkes kaybedecek zaten. O dediğin kral haki amirallerde de olacakGarpı 2 bölümde harcıyan adam bu.Amiralleri kralın hakisinde yamultacak.
şimdilik böyle bir güç seviyesi yok. zaten bayadır herhangi bir güç seviyesi yok benim güç seviyemde, amirallerde uyanış ve kral haki görmediğim için kata amiral+ şuanda.Böyle bir güç seviyesi yok.
Dayanıklılık işleri değişiyor gücüne göre. Meyvesi yüksek ısıya dayanıklılık veriyorsa, dondurabiliyorsa lavı, durur mu durur bir süre karşısında. Marco meyve sayesinde dayanıyordu bir şekilde mesela.Kaido öldürmek için saldırmıyordu ama bir süre tutabilmesi önemli bir başarı küçümsemiyorum bunu. Hangi amiralle kapıştığı önemli. Akainuya karşı varlık gösteremez mesela. Ortalama bir amirale karşı varlık gösterir ama kıran kırana geçmez bu dövüş.