Senin kral hakisiz paragraflarının @sensey in sert derisini aşabileceğini mi sanıyorsun ey Gutts?Mesajı sil.
Lütfen.
Bu 3 üyeyi de severim, gerçekten. Onların başlarına beni ve paragraflarımı saldırtma.
Senin kral hakisiz paragraflarının @sensey in sert derisini aşabileceğini mi sanıyorsun ey Gutts?Mesajı sil.
Lütfen.
Bu 3 üyeyi de severim, gerçekten. Onların başlarına beni ve paragraflarımı saldırtma.
İki tane adamı on dakka tuttu da zortladı. Bir de ölümsüzlük veren meyvesi var.Sakazuki, Kuzan 10 gün denk kapışıyorsa.
Marco'da Kizaruyu sonunda kaybetse de 5 gün tutar. İyi Günler...
Yamato babasını geçip Amiral gücüne gelecektir tayfada olursa.Senin kral hakisiz paragraflarının @sensey in sert derisini aşabileceğini mi sanıyorsun ey Gutts?
Lan de get!@Gutts Tüm Amiralciler şuan burada. Bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Eğer ufakta olsa kazanma şansımız varsa ikimizin paragraflarını birleştirmeliyiz. Kaçmak hiçbir zaman bir sonuç doğurmayacak bu fırsatı tepme.
@Gutts Tüm Amiralciler şuan burada. Bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Eğer ufakta olsa kazanma şansımız varsa ikimizin paragraflarını birleştirmeliyiz. Kaçmak hiçbir zaman bir sonuç doğurmayacak bu fırsatı tepme.
Paragraf yazmam ama Yonkou sevgim sonsuzdur. Ben de bu uğurda mücadele ederek, bu saflarda kanımı dökerek size destek olacağım.@Gutts Tüm Amiralciler şuan burada. Bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Eğer ufakta olsa kazanma şansımız varsa ikimizin paragraflarını birleştirmeliyiz. Kaçmak hiçbir zaman bir sonuç doğurmayacak bu fırsatı tepme.
King-Queen çöplerini tutunca sınırına geldi neyse. Nasıl 5 gün amiral tutuyorSakazuki, Kuzan 10 gün denk kapışıyorsa.
Marco'da Kizaruyu sonunda kaybetse de 5 gün tutar. İyi Günler...
Yani bence Yonkou=>Amiral...
Garp ya 2v1 atar ya da Rakibi ona bakmıyorken vurur.Lan de get!