Ben nerdeyse yonko olur diyorum o durumda. Temassız kullanınca yonko olur Bm seviyesini geçebilir. Gözlem arttırırsa Kaido seviyesi. Seri sonunda da gördüğümüzde nerdeyse kk seviyesi olur. Böyle olmazsa adım Cenk değil Yasin kardeşim
Ben nerdeyse yonko olur diyorum o durumda. Temassız kullanınca yonko olur Bm seviyesini geçebilir. Gözlem arttırırsa Kaido seviyesi. Seri sonunda da gördüğümüzde nerdeyse kk seviyesi olur. Böyle olmazsa adım Cenk değil Yasin kardeşim
Seri sonu
Zoro ile Roger yan yana sadece aynı seride var olan karakterler olarak yazılabilir. Başka türlü yan yana anılacak çapı yok, olmayacakSeri sonu
Kk+= Luffy İm Joyboy Xebec
Kk= Bb Wb Roger Zoro Ryuma Garp
Yonko+= Kid Shiki Law Mihawk Shanks Akainu Dragon
Yonko= Yamato Kaido diye gider
Seri sonu
Kk+= Luffy İm Joyboy Xebec
Kk= Bb Wb Roger Zoro Ryuma Garp
Yonko+= Kid Shiki Law Mihawk Shanks Akainu Dragon
Yonko= Yamato Kaido diye gider
Kid birde handikaplı kid. Herkes atlıyor bunu.Birebir kalınca Eustass Kid
Birebir kalınca Law
Prometheus wins
@Ölüm Cerrahı @artyomdh bunlara da bulaşayım da sabah az eğleneyim
İsimli kılıç var zoroda rogeri geçecek bankoZoro ile Roger yan yana sadece aynı seride var olan karakterler olarak yazılabilir. Başka türlü yan yana anılacak çapı yok, olmayacak
Ryuma kk seviyesi Zoro'da onu geçip kk seviyesi olucak baya Roger'la yanyana olucak yaniZoro ile Roger yan yana sadece aynı seride var olan karakterler olarak yazılabilir. Başka türlü yan yana anılacak çapı yok, olmayacak
Kid enma tutsaydı Big Memeyi tek indirmişti bu arcKid birde handikaplı kid. Herkes atlıyor bunu.
İstese tüm kılıçları çeker şov yapar ama büyüklüğün onda kalmasını istiyorKid enma tutsaydı Big Memeyi tek indirmişti bu arc