Ufak bir yazım hatası vardı düzelttim.Kaido ile kapıştı yarım saat bir tane amirele vurması kadar dalga geçilmedi. İşte amiralin farkı.
Ufak bir yazım hatası vardı düzelttim.Kaido ile kapıştı yarım saat bir tane amirele vurması kadar dalga geçilmedi. İşte amiralin farkı.
Millette şaşırdı amirale fiske vurmasına. Yamato Tek yer diye bekliyordu. Vurunca sağ kol üstü yorumları bile arttı.Kaido ile kapıştı yarım saat bir tane amirele vurması kadar sükse yapmadı. Iste amiralin farķı
1 panel hiçbir anlam ifade etmiyor bence. Jozu da Aokiji'ye omuz atmıştı sonra tek yedi oturdu. Bu bölümden sonra ne olacağı önemli.Millette şaşırdı amirale fiske vurmasına. Tek yer diye bekliyordu. Vurunca sağ kol üstü yorumları bile arttı.
Bölümü görmek lazım ama bir şey olduğunu sanmıyorum bende aralarında.1 panel hiçbir anlam ifade etmiyor bence. Jozu da Aokiji'ye omuz atmıştı sonra tek yedi oturdu. Bu bölümden sonra ne olacağı önemli.
Kral haki sonrası aynısını yapar Zoro.2v1de İmparator indirmiş Law 1e1 İmparatorla kalınca sıfad-ı eşgal
Bu da sözde Zoro ve Sanjiden daha güçsüz Yamato
Herif logia olduğu için doğru düzgün hasar yememiş olma ihtimali yüksek. Momo araya girdiğine göre diğer bölüm topuklamasınlar? Gelsin bakarız artık.Bölümü görmek lazım ama bir şey olduğunu sanmıyorum bende aralarında.
Dimi yonkou altı dogal olarak amiral altıRay yonko seviyesi mi ? Aynen kanka
@RedTeroR un yeni korkulu rüyasi oldun yeter yapma2v1de İmparator indirmiş Law 1e1 İmparatorla kalınca sıfad-ı eşgal
Bu da sözde Zoro ve Sanjiden daha güçsüz Yamato