Yamato gibi bir karakter sadece güç değil karizma güzellik harika bir meyve seride gördüğün en güçlü 3-5 kadın karakterden biri ne ararsan varHer şey güç değildir... Sen belli ki güce tapan birisin...
Yamato gibi bir karakter sadece güç değil karizma güzellik harika bir meyve seride gördüğün en güçlü 3-5 kadın karakterden biri ne ararsan varHer şey güç değildir... Sen belli ki güce tapan birisin...
Yamato gibi bir karakter sadece güç değil karizma güzellik harika bir meyve seride gördüğün en güçlü 3-5 kadın karakterden biri ne ararsan var
Jozu ve vistayı neden alsın he marcoyu her kaptan ister tayfasında çünkü özel bir karakter.O yamato tayfaya gelecek kıskanmayın lütfenJozu'yu Vista'yı Marco'yu da alsın sonuçta bunlar da güçlü kişiler...
Jozu ve vistayı neden alsın he marcoyu her kaptan ister tayfasında çünkü özel bir karakter.O yamato tayfaya gelecek kıskanmayın lütfen
Hatta keşke Katakuri ile birlikte gelseler offf tadından yenmezdi.En güçlü 2 canavar yonkounun çocukları aynı tayfada olurdu birde Wbnin sağ kolu Marco tamamdır tayfa.Çatır çatır çatlıyorum...
Olayın güç olmadığını vurgulamak istemiştim ama sen farklı anlıyorsun. Bu karakterin istenmeme sebebi farklı.Yanına yonkounun çocuğunu hatta ace ile kafa kafaya dövüşmüş kral haki sahibi birini almayıp yerine başka adam mı bulacak? Bulabileceği en güçlü kişi şuan yamato.Bunu kabul edin artık.
Çoğu kişinin korkusu sanji ve zoronun muhabbetine bir kısmının istememe sebebi Oden muhabbeti işte.Yoksa ne diye istenmesin denizlere açılmak isteyen adasından hiç çıkmamış baskı ve şiddet görmüş travmatik bir çocukluk yaşamış tam bizim tayfaya göre bir karakter.Ama malum sebeplerden istenmiyor.Olayın güç olmadığını vurgulamak istemiştim ama sen farklı anlıyorsun. Bu karakterin istenmeme sebebi farklı.
İlk dediğin konuda korkulacak bir şey yok aynı Jinbe gibi kısa zamanda geri planda kalır. Oden muhabbeti ve fan servis olması benim için yeterli.Çoğu kişinin korkusu sanji ve zoronun muhabbetine bir kısmının istememe sebebi Oden muhabbeti işte.Yoksa ne diye istenmesin denizlere açılmak isteyen adasından hiç çıkmamış baskı ve şiddet görmüş travmatik bir çocukluk yaşamış tam bizim tayfaya göre bir karakter.Ama malum sebeplerden istenmiyor.
Ben Oden sevdiğim için sorun yok fan servis olup olmama konularına hiç takılmam zaten.Adam çizmiş oluşturmuş der geçerim.İlk dediğin konuda korkulacak bir şey yok aynı Jinbe gibi kısa zamanda geri planda kalır. Oden muhabbeti ve fan servis olması benim için yeterli.
Çoğu kişinin korkusu sanji ve zoronun muhabbetine bir kısmının istememe sebebi Oden muhabbeti işte.Yoksa ne diye istenmesin denizlere açılmak isteyen adasından hiç çıkmamış baskı ve şiddet görmüş travmatik bir çocukluk yaşamış tam bizim tayfaya göre bir karakter.Ama malum sebeplerden istenmiyor.