İroniydi o. Bizde yamuk olmaz.Daha dün Kaido fanıyım tek attı diyordun sana bu usta manevra ihanet çalımını malum şahıs mı öğretti. Ama haklısın şimdi o doğru.
İroniydi o. Bizde yamuk olmaz.Daha dün Kaido fanıyım tek attı diyordun sana bu usta manevra ihanet çalımını malum şahıs mı öğretti. Ama haklısın şimdi o doğru.
Wano'lu olsan açlıktan kıvranırken ne yapacaktın? Hak ettik reisin bir bildiği vardır, derdin o zaman.Kendi tarafında olmayan ve tehdit oluşturan herkesi yok eder zaten en sevdiğim özelliği olabilir ah keşke oğlu olsam...
Valla şu an Türkiye'de ne diyorsak onu derdim. Bu millet hak ediyor yaniWano'lu olsan açlıktan kıvranırken ne yapacaktın? Hak ettik reisin bir bildiği vardır, derdin o zaman.
O iş öyle değil yav. Nehirlere pislik akıtmasının nedeni hep halkın iyiliği için. Wano halkını korumak için silah, sefillik ve üzüntü içinde yaşayan halkın gülmesi için SMILE ürettirmiş, halkının gerici kalmaması için Daimyo'ları öldürmüş, reformlarla Wano'yu bağımsız ülke haline getirmiş reis. Önüne geleni katlediyor da çalışıyor be.Yav adam sarhoş olup gelip şehir yağmalıyor çoluk çocuk dinlemeden saldırıyor. Kaido'yu fazla kutsal şeyler ithaf etmeye gerek yok.
Hiç bir çocuk eziyet görmeyi, cehennem yaşamayı hak etmez. Ki Wano'lular da oy vermedi bir şey yapmadı. Ejder'in teki geldi tepelerine çöktü. Adamlara bunu reva görmek garip.Valla şu an Türkiye'de ne diyorsak onu derdim. Bu millet hak ediyor yani
Sadece Super veya Yohoho diyen Franky ve Brook çok derin karakterler de Yamato tayfaya beğenilmiyor.(Zaman atlaması sonrası Oda neredeyse artık hiçbir karakteri işlemiyor tayfadan) Bir de geçmişi yeterince üzücü değil diyenler var. Evet hayatı boyunca babasından şiddet görüp zorla istemediği bir yerde tutulan karakterin geçmişi, çocukluk arkadaşı merdivenden yuvarlanan karaktere kıyasla yeterince üzücü değil.
ben yamatonun kaidodan nefret ettiğini düşünmüyorum. sadece kırgın ve kızgın...
op karakterlerinde çok derinlik aramamak lazım tayfa üyeleri genel olarak pek derin karakterler değil zoro,franky,usopp hepsi aşağı yukarı öyleFranky ve Brook derin karakter değil?