Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Yamato

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 156 78.0%
  • Sevmem

Kullanılan: 44 22.0%

• Kullanılan toplam oy
    200

Gelmese keşke. Wano'da kalsa... Momo Shogun olsun Kin ölmezse Kin'le birlikte bu Nami V2. yardımcı olur.
Durum şu momo'nun da gelmesinden korkuyordum ama oda'nın stratejisi her arc'ta kurtarılan lider o adada lider olup, tayfanın müttefiki olması yönünde. O yüzden momo gelmez (ümit ediyorum) Yamato'da momo'yu koruyacağım diye gelmeyebilir derim de bu karaktersiz karakter oden diye geziniyor yani denizleri gezmek niyetinde bir de ace ile saçma bir bağlantı da kurdu zaten. Bu sebeple gelecektir ne yazık ki erkek olsa gelmesi daha düşük derdim ama fan servisliği de var bir yandan.

Erkek versiyonu.
Tam olarak bu ya yamato ya da Ord. Prof. Dr. Abuzer - Yamato-Oden - Kömürcü

babası zaten onursuz, gurursuz adamın teki, Yamato hiçbir zaman canavar korsanlarına katılmadı ki canavar korsanlarının düşmanı yamato'nun düşmanı olsun. Yamato en başından beri zorla Wano'da tutuluyordu en başından beri düşmanı Kaido idi Kaido'yu indirmek içinde müttefik buldu kaldı ki savaşta her yol mübahtır :gamyon:
Nerde en onursuz adam melek gibi istese Lufy ve diğer ezikleri bin defa öldürmüşdü ama adam tayfama katılın diye şans verdi burda bi onursuz varsa Lufy ve diğerleridir hileyle hurdayla Lufy galip ilan ediliyor bayıl bayıl depoyu doldur gel herkezde senden yana olsun sonra en büyük sen ol bu arcdaki en onurlu adam Kaidodur herkezin canını defalarca bağışlayıp büyüklük gösterdi en onursuzuda belli Yamotoyla diğerleri babası onun için herşeyi yaptı böle kral bir baba olamaz serideki en kral efsane karekterler arasına girdi şimdiden bile.

Yamato hain değildir hain olması için çocukluktan kendini adamış olması lazım.Çocukken karşı çıkmış hapsedilmiş.
Kata gibi içten pazarlıklı değil mesela ama Kata da hain sayılmaz hain evlat sayılır.

Sanji babasına ihanet etmiştir. Önce baba ocağından kaçmış, soyadını reddetmiş, sonra babasının seçtiği kızla evlenmek istememiş, sonra da kardeşlerini dövüp babasına dişlerini göstermiştir. Hain, karaktersiz evlat.

karım.

Adamın çocuğu en büyük düşmanının fanı olmuş ben Oden'im diye geziyor. Tüm bunlara rağmen reis yola gelmesi için mücadele etmiş, seneler sonra bile Shogun olmasını istemiş. Babasına destek çıksa bu savaş tersine bile dönebilirdi. Hayırsız evlat.
bu kaidonun ne kadar sığ kafalı olduğunu gösterir yamatonun hain olduğunu değil... ne yani herkes babasıyla aynı görüşte mi olacak?

bu kaidonun ne kadar sığ kafalı olduğunu gösterir yamatonun hain olduğunu değil... ne yani herkes babasıyla aynı görüşte mi olacak?
Kaidō'ya da sığ görüşlü denmez bu konuda yav. Yamato bildiğin düşmanla saf tutuyor, bu konuda tolere etmesi yersiz olur zaten adamın ki belli bir nebze de etmiş. Düşman oldu diye Yamato'ya kızmak da saçma ama.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık