11. Üyenin kim olacağını soru işaretiyle kapamışlar. İlk sayfa açıldığı zaman hepsinde soru işareti vardı. Sırasıyla her hafta 2-3 tanesi açıldı. Tayfaya katılış sırasına göre. 11. Üye kesinleşti. Sayfayı türkçe yap yukarıda yazıyor zaten. "Takip etmeye devam edin Wano'da Hasır Şapkaların yeni üyesini görmek için" gibi bir şeyler yazıyor.oylamada 11. tayfa üyesi hakkında bir bilgi göremedim belki gözümden kaçmıştır
Tayfanın akılla işi yok hepsi rahatsız zatenAklı varsa gelmez.
Haklısın da şu anki tayfa çok istisna hepsinin mi kötü geçmişi olur. Gerçi bazılarına kötü ''anlar'' diyebiliriz, örn. Brook, Zoro, Usopp. Bunlar o kadar da uzun değil mesela. Kaido'nun oğlu sonuçta lüks içinde olmasa da rahat içinde geçirmiştir hayatını o güçle. Büyük bir dram olacağını gerçekten düşünmüyorum.Zoro'nun geçmişi var kökeni yok sadece, olmasına da gerek yok zaten. Ayrıca onun arc'ında olmalarına gerek yok. TH Brook'un arcıydı ama flashback gördük. Arlong, Nami'nin arcıydı flashback gördük. Kimin arcıysa flashback görüyoruz, Oda o karakterin arcı diye kime uzun flashback yapmadan geçmiş?
Seri bitince katılır o zaman xdJinbei gibi şimdilik wano da kalmalıyım ama ben size sonradan yetişicem demez umarım.