Dof'un Rosi'yi vurduğu anın gifi of of çok iyi olurdu beSevmediğimiz karakter seçilmiyor mu :dd.d Garp-Shinobu-Doffy dışındakilere nötrüm. Gerçi benimki sevmemekte değil kızgınlıkta neyse yine de ceza olması için 3ünden biri olmalı.
Dof'un Rosi'yi vurduğu anın gifi of of çok iyi olurdu beSevmediğimiz karakter seçilmiyor mu :dd.d Garp-Shinobu-Doffy dışındakilere nötrüm. Gerçi benimki sevmemekte değil kızgınlıkta neyse yine de ceza olması için 3ünden biri olmalı.
Olmaz öyle yav gelince başlasın cezasıBaşına gelecekleri bildiği için banlatmıştır kendisini. @Montana daha iyi bilir. Kaybetmediği iddia kalmadı adamın. 2-3 sene ne istediği avatarı kullanabilecek, ne de bannerı.
Oyşşş parçalandı kalbim. En iyi ceza avatarı olurdu bana.Dof'un Rosi'yi vurduğu anın gifi of of çok iyi olurdu be
Oyşşş parçalandı kalbim. En iyi ceza avatarı olurdu bana.
Şimdi sen bunu hak ettin
Bunu severim. Parolamız: Kardeşlik. Bağlamı ise kılıç.
Bölüm çıkınca cezaları topluca keseceğiz. O zaman değiştiririm.Ceza için bölümün çıkmasını bekleyecektim de gerek yok sanırım.
Yamato banner'ı kalktı, zaten iddia koruduğumda Yamato'dan nefret ediyordum, artık seviyorum. Avatarı Yamato yapmak ceza olmaz bana.
Kendi kendime sert bir ceza vereyim madem. @Smoker iki hafta için nickimi Aramaki yapabilir misin?