Ne kadar kötü bir şey olduğunu daha önce deneyimlediğim için. jshjsh :dd.dSen niye girmedin yav iddaaya
Sana Zoro avatarı çok yakışırdı yaNe kadar kötü bir şey olduğunu daha önce deneyimlediğim için. jshjsh :dd.d
Şaka bir yana Wano'nun son bölümlerine yakın fark edince konuyu gerek duymadım. Ama elde olan verilerle ben de gelir derdim ki bölüm yorumlarında da demiştim. :dd.
JPG olarak indiremediğim için bu avatarı yaptım yine de sağ olasınBence yetişkin halini kullan. En azından böyle gideri var.
İlki daha iyidi yavJPG olarak indiremediğim için bu avatarı yaptım yine de sağ olasın
Sevmediğimiz karakter seçilmiyor mu :dd.d Garp-Shinobu-Doffy dışındakilere nötrüm. Gerçi benimki sevmemekte değil kızgınlıkta neyse yine de ceza olması için 3ünden biri olmalı.Sana Zoro avatarı çok yakışırdı ya
Rica ederim. Böyle daha iyi oldu profilin.JPG olarak indiremediğim için bu avatarı yaptım yine de sağ olasın
Banlı değil mi oTiksav yine ortalıkta yok. Bütün köyü dolandırıp İstanbul'a kaçan Şener Şen karakterleri gibi.
Banlı değil mi o
herşeyi önceden hissedip gitti, insan uyarır bari.Banlı değil mi o