"Bak bide hakiyle kaplamışsın bende ağaçtan kopardığım kuru dal var, çok şükürsüz bu yeni nesil yav"Ekonomi kötü diyon en güzel sopayı kullanıyon!
İkisi de absürt olayları savunuyor...
"Bak bide hakiyle kaplamışsın bende ağaçtan kopardığım kuru dal var, çok şükürsüz bu yeni nesil yav"Ekonomi kötü diyon en güzel sopayı kullanıyon!
İkisi de absürt olayları savunuyor...
Şaşırtıcı demedim zaten, şans Roger'ın yanındaymış dedim.Taşlar görünmez bir kader ipliğiyle birbirine bağlı zaten. Haliyle sahip olanlar da bir şekilde birbiriyle bağlı. En azından One Piece dediğimiz şey için bir bağa sahipler. O yüzden bir tanesini bulunca diğerlerinin de bu bir* ile bağlantılı gruplarda olması şaşırtıcı olmaması lazım.
Zombi ağacı çok daha orijinal bir tasarım bu arada. Kişiliği filan da var. O gelsin Yama*o yerine olur.Her şeyin eski nesille paralel işlendiği seride Oden'in muadilinin tayfaya katılacağının düşünülmesi mi absürt yoksa zombi ağacı dahi tayfasına davet eden Luffy'nin, savaşta kendilerine çok büyük katkıda bulunan ve tayfaya katılmak isteyen birini reddetmeyeceğinin düşünülmesi mi?
Çok ağladınız ya. Zoro geçer Yamato'yu sonraki adada, korkmayın.Zombi ağacı çok daha orijinal bir tasarım bu arada. Kişiliği filan da var. O gelsin Yama*o yerine olur.
Şu anda da önde zaten o konuda sıkıntı yok bizim davamız güç değil karakter.Çok ağladınız ya. Zoro geçer Yamato'yu sonraki adada, korkmayın.
Şans değil işte bir durum. Puzzle'ın parçaları olarak düşündüğün zaman Yol Ponelerinin bu şekilde bağlantılı olması şans değil kader Tabi Roger aynı kaderin kem tarafının zincirleriyle zincirlenmiş olduğunu hazineye ulaştığında anlıyorŞaşırtıcı demedim zaten, şans Roger'ın yanındaymış dedim.
Katayı dünyanın en güçlüsü sanıyor arkadaş üzerine gitmeyin.Şu anda da önde zaten o konuda sıkıntı yok bizim davamız güç değil karakter.
Karakter de değil ya. Her üye ekstra panel demek. Mevcutlara yer ayıracağım diye hiç etti arcları.Şu anda da önde zaten o konuda sıkıntı yok bizim davamız güç değil karakter.
Cidden mi ya...Katayı dünyanın en güçlüsü sanıyor arkadaş üzerine gitmeyin.
O da var tabi. Zaman atlaması sonrası Luffy'nin yolu oldu zaten seri.Karakter de değil ya. Her üye ekstra panel demek. Mevcutlara yer ayıracağım diye hiç etti arcları.
Oden'in muadili nasıl? Antik dil mi biliyor mesela? Ya da ''kendine has'' diyebileceğimiz bir maceracı isteği mi var? Oden tamamen kendisi böyle...Her şeyin eski nesille paralel işlendiği seride Oden'in muadilinin tayfaya katılacağının düşünülmesi mi absürt yoksa zombi ağacı dahi tayfasına davet eden Luffy'nin, savaşta kendilerine çok büyük katkıda bulunan ve tayfaya katılmak isteyen birini reddetmeyeceğinin düşünülmesi mi?