Off-panel Oda'nın gizli silahıKaç yıldır gemide Nami. Çizdiği kaç tane harita var..
Off-panel Oda'nın gizli silahıKaç yıldır gemide Nami. Çizdiği kaç tane harita var..
Hahaha ben bunda yanılırsam yanılırım la hiç olmazsa. Bir tahmin bu. Peki senin dediklerin? Mangada gördüğünün tam tersini hikaye yazar gibi yazıyorsun. Uydur yaz devam.197 kişi kazandı, 64 kişi kaybetti.
Yine şaşırtmadı.
Kardeş ben de anketin Gelmesin ve Gelmemeli kısmına oy verdim mesela. Benim kaybettiğim nokta Yamato'nun katılması, anket falan değil yoksa bende farkındayım katılacağının. Ben gelmesin ve gelmemeli dedim197 kişi kazandı, 64 kişi kaybetti.
Yine şaşırtmadı.
Dünyayı alt üst edecegi savaşı yazması, Buggy ile savaşından daha önemli. Oden de öyle yapmadı mı?Final sagaya girerken mi? Böyle bir şey olacaksa Nami'den çıkmalı. Başından beri bütün maceraların içinde, yaşamış görmüş.
Belki Roger gibi en başa dönüp o adaları tekrar turlayacaklar? Ki bu ihtimali çok yüksek görüyorum.Final sagaya girerken mi? Böyle bir şey olacaksa Nami'den çıkmalı. Başından beri bütün maceraların içinde, yaşamış görmüş.
Gizli silahıyla anlatır Oda.Belki Roger gibi en başa dönüp o adaları tekrar turlayacaklar? Ki bu ihtimali çok yüksek görüyorum.
Birer ikişer panele de okeyim ya. Ama o yolculuğa tekrar çıkacaklar, umarım.Gizli silahıyla anlatır Oda.