Ciddi ciddi çok dikkat çekiyor. Direkt göze çarpıyor.@Smoker forumun itibarını daha fazla düşürmemeliyiz bence. Hem de birçok üyenin etrafta Aramaki nickli birinin gezmesini isteyeceğini sanmıyorum.
Ben hiç dikkat çekmiyorum misal.
Ciddi ciddi çok dikkat çekiyor. Direkt göze çarpıyor.@Smoker forumun itibarını daha fazla düşürmemeliyiz bence. Hem de birçok üyenin etrafta Aramaki nickli birinin gezmesini isteyeceğini sanmıyorum.
Two Piece'de mi onaylandı bu? :dCrocodile > Big Mom onaylandığından beri kayıplarda o
@Dattebayo..! haklı, açmasak daha iyi olur. Amiralciler örgütlenip yakarlar sonra beni.Anket açalım mı millet memnun mu diye
Umarım 6 aylık Aramaki nickine dövüşmemiştir. :d2 haftalık yamato banneri nasıl oldu da aramaki avatarı + 6 aylık aramaki nickine dönüştü yav?
O avatar ile epey dikkat çekiyorsun bence. :dCiddi ciddi çok dikkat çekiyor. Direkt göze çarpıyor.
Sen öyle sannjıdıfıglkkflCiddi ciddi çok dikkat çekiyor. Direkt göze çarpıyor.
Mercury'yi mi unuttun yoksa cidden alakayı mi soruyorsunKonunun onla ne alakası var?
Adama Mercury yorumunu görse güler diyorum oradan çakman lazım mevzuyu şöyle bir tepki beliyordum ama gelmedi...Mercury'yi mi unuttun yoksa cidden alakayı mi soruyorsun
Kusura bakma reis benim jeton bazen köşeli oluyor geç düşüyorAdama Mercury yorumunu görse güler diyorum oradan çakman lazım mevzuyu şöyle bir tepki beliyordum ama gelmedi...
Sıkıntı yok. Kimisinin jeton düşmemek için dağa taşa hatta buluta tutunuyorKusura bakma reis benim jeton bazen köşeli oluyor geç düşüyor
Ya ben bu Aramaki nick'li insanların kral haki salınca kaçağını biliyordum da yonko fanı Mercury geliyor denilince bile kaçtılar. Yonko adı bile yeterliymiş meğer. :d@Mercury gardaş hoşgeldin. İnanmazsın sen yokken forumda Aramaki nickli avatarlı insanlar türedi. Naptın, kral haki mi saldın gelirken? Alayı topukladı.