Tanır mısın bilmem ama Mercury diye bir arkadaş vardı. Görse çok gülerdi bu yazdığınaAllah belasını versin bu sitenin, ne zevksiz üyeler var diye de düşünebilir. :d
Tanır mısın bilmem ama Mercury diye bir arkadaş vardı. Görse çok gülerdi bu yazdığınaAllah belasını versin bu sitenin, ne zevksiz üyeler var diye de düşünebilir. :d
Nick değişimi altı ay, biliyorsun.
Ceza aldığını bilmeden bunu ben de söyledimAllah belasını versin bu sitenin, ne zevksiz üyeler var diye de düşünebilir. :d
@Smoker forumun itibarını daha fazla düşürmemeliyiz bence. Hem de birçok üyenin etrafta Aramaki nickli birinin gezmesini isteyeceğini sanmıyorum.Ceza aldığını bilmeden bunu ben de söyledim
Crocodile > Big Mom onaylandığından beri kayıplarda oTanır mısın bilmem ama Mercury diye bir arkadaş vardı. Görse çok gülerdi bu yazdığına
Anket açalım mı millet memnun mu diye@Smoker forumun itibarını daha fazla düşürmemeliyiz bence. Hem de birçok üyenin etrafta Aramaki nickli birinin gezmesini isteyeceğini sanmıyorum.
Kararı foruma bırakma yapma bunu yakma kendini@Smoker forumun itibarını daha fazla düşürmemeliyiz bence. Hem de birçok üyenin etrafta Aramaki nickli birinin gezmesini isteyeceğini sanmıyorum.
2 haftalık yamato banneri nasıl oldu da aramaki avatarı + 6 aylık aramaki nickine dönüştü yav?@Smoker forumun itibarını daha fazla düşürmemeliyiz bence. Hem de birçok üyenin etrafta Aramaki nickli birinin gezmesini isteyeceğini sanmıyorum.
Aramaki cezasından bir tek @Tiksav Lee memnun olur başkaları da ya soruyu yanlış okur ya da Mercury'yi sevmiyordurAnket açalım mı millet memnun mu diye
Ben kesinlikle sana katılıyorum@Smoker forumun itibarını daha fazla düşürmemeliyiz bence. Hem de birçok üyenin etrafta Aramaki nickli birinin gezmesini isteyeceğini sanmıyorum.
Konunun onla ne alakası var?Mercury'yi sevmiyordur