@Siyah Ateş görsün diye gerekli işlemleri yaptım cezam bölüm çıkınca başlayacak.@Siyah Ateş Olmamış.
@Siyah Ateş görsün diye gerekli işlemleri yaptım cezam bölüm çıkınca başlayacak.@Siyah Ateş Olmamış.
Normalde çekilmiyordu zaten, bir de Mihawk fanı max @Lucky Luke hiç çekilmez...Sana Kf'de gün yüzü yok @Sir Crocodile
Bir gün sen de bize katılacaksın, hem de Croco Hater'ı olarakNormalde çekilmiyordu zaten, bir de Mihawk fanı max @Lucky Luke hiç çekilmez...
Ayağını denk al Timsah @Lucky Luke artık bizden, adamın alnını karışlarızNormalde çekilmiyordu zaten, bir de Mihawk fanı max @Lucky Luke hiç çekilmez...
Hehe ondan, sen bana katılma da...Bir gün sen de bize katılacaksın, hem de Croco Hater'ı olarak
Olum senin de kılıç koklayıcı halin çekilmiyor sende git.Ayağını denk al Timsah @Lucky Luke artık bizden, adamın alnını karışlarız
Sana sorsam şimdi Buggy imparator, Mihawk'tan güçlü dersin.Hehe ondan, sen bana katılma da...
Olum senin de kılıç koklayıcı halin çekilmiyor sende git.
Yooo Buggy'nin olayı troll diyorum ben, sen kendinle karıştırma beni lütfen. Sana sorsak ''Mihawk sayesinde olmuş'' dersin mesela...Sana sorsam şimdi Buggy imparator, Mihawk'tan güçlü dersin.
Tabi ki Mihawk, Croco''ya da sağ kol desek. Gayet tutarlı bir tablo ortaya çıkıyor.Yooo Buggy'nin olayı troll diyorum ben, sen kendinle karıştırma beni lütfen. Sana sorsak ''Mihawk sayesinde olmuş'' dersin mesela...
Mihawk'ı yine daha fazla yüceltme çaban gözümden kaçmadı, Mihawk dediğin tarzda çıkmayacak bak unut onu.Tabi ki Mihawk, Croco''ya da sağ kol desek. Gayet tutarlı bir tablo ortaya çıkıyor.
Yarın bu konuyu @Lucky Luke İle tartışırsınMihawk'ı yine daha fazla yüceltme çaban gözümden kaçmadı, Mihawk dediğin tarzda çıkmayacak bak unut onu.