Cezanı ben vereyim Yamato katılmaz demiştim.Avatar atın bana :/ iddiaya girdiğim üye silinmiş :m
Cezanı ben vereyim Yamato katılmaz demiştim.Avatar atın bana :/ iddiaya girdiğim üye silinmiş :m
Şimdi anladın mı kardeş? Benim kim olduğumu. He? Ahahahahahah.Körebe oynamak gibiydi bu iddaa, hepimiz kördük...
Dayıı yapma dayııı.Şimdi anladın mı kardeş? Benim kim olduğumu. He? Ahahahahahah.
Yav bu iddia konusu beni çok keyiflendirdi.
Cezanı ben vereyim Yamato katılmaz demiştim.
Bu ne lan Mihawk iddaasına mı girdin adamla? Burada bile çakallık yapmışsın yine...@Lucky Luke Bölüm çıktığında, buralarda olamayabilirim. Cezayı bölüm çıktığında uygulayabilirsin.
- Bütün cezalar 1 ay olmak üzere;
- Parantez içi: Mihawk > All
- 1 ay süreyle KorsanFan'a gerçek bir kılıç fan nasıl olur göstermelisin. Zoro'yla aran nasıl bilmiyorum ama Mihawk'la iyi olmadığı belli, onu her girdiğin tartışmada ironisiz yüceltmelisin
@Lucky Luke, Reis yazmayı unutmuş arada da Red abimdir yazacaksın@Lucky Luke Bölüm çıktığında, buralarda olamayabilirim. Cezayı bölüm çıktığında uygulayabilirsin.
Bütün cezalar 1 ay olmak üzere;
- Parantez içi: Mihawk > All
- Banner göremedim ama çerezlerle ilgili olabilir, varsa Mihawk.
- 1 ay süreyle KorsanFan'a gerçek bir kılıç fan nasıl olur göstermelisin. Zoro'yla aran nasıl bilmiyorum ama Mihawk'la iyi olmadığı belli, onu her girdiğin tartışmada ironisiz yüceltmelisin
Ne veriliyorsa kabul dedik yapacak bişey yok.Bu ne lan Mihawk iddaasına mı girdin adamla? Burada bile çakallık yapmışsın yine...
Ceza ayağına adam sana seviye atlatmış. Feci yakışmış lanNe veriliyorsa kabul dedik yapacak bişey yok.