Karakterin zahnesini sevmiştim, kendisi de düzgün bir şeye benziyordu. Ne mal olduğu ortaya çıkınca sildim.Sen de aramakiye bayılıyordun o zaman.
Karakterin zahnesini sevmiştim, kendisi de düzgün bir şeye benziyordu. Ne mal olduğu ortaya çıkınca sildim.Sen de aramakiye bayılıyordun o zaman.
Yav bu mal düzelene kadar gelmesin tayfaya zaten. Bunun mallıklarını gördükçe iddia kaybettiğime seviniyorum. Birilerini döveceği zaman ben Kaido'nun oğluyum(!?), poz keseceği zaman ben Odenim diyor.Yamatonun eşcinselle alakası neki, neydüğü belirsiz biri. Bigmomın tahtının mirascısı saf bir trol.
Hatandan dönmüş olsan da belli bir müddet bu adamın bulunduğu sahneyi avatar yaptığın gerçeği değişmeyecek.Karakterin zahnesini sevmiştim, kendisi de düzgün bir şeye benziyordu. Ne mal olduğu ortaya çıkınca sildim.
Ne alaka?Hatandan dönmüş olsan da belli bir müddet bu adamın bulunduğu sahneyi avatar yaptığın gerçeği değişmeyecek.
Belli bir süre sevdin işteNe alaka?
Hem de nasıl. En sevdiğim karakterdir kendisi. Karaktersizliği, sinsiliği, kalleşliği ve dahi hainliği en sevdiğim özellikleri arasında yer alır. Bence Korsanlar Kralı Olacak Adamdır kendisi. Kendisinin en sevdiğim sözü "Hayaller asla ölmez!". Çok büyük adam çok...Çok seviyorsun sanırım avatar yapmışsın.
Güne Teach kahkahasıyla başladım sayende ZehahahahahHem de nasıl. En sevdiğim karakterdir kendisi. Karaktersizliği, sinsiliği, kalleşliği ve dahi hainliği en sevdiğim özellikleri arasında yer alır. Bence Korsanlar Kralı Olacak Adamdır kendisi. Kendisinin en sevdiğim sözü "Hayaller asla ölmez!". Çok büyük adam çok...
Gülün efendiler gülün elbet bizim zamanımızda gelir. En son Sanji Dofu tutabilir dediğimde bu kadar kötü yanılmıştım galiba...Güne Teach kahkahasıyla başladım sayende Zehahahahah
Sırf bunu dediğin için bile banlanman gerekirmiş. Iyi ki görmemişim.Gülün efendiler gülün elbet bizim zamanımızda gelir. En son Sanji Dofu tutabilir dediğimde bu kadar kötü yanılmıştım galiba...
O zamanlar burada değildim. Buraya üye olamadığım dönemler Yıl 2012-2013 falan Mangatürk forumları O günden sonra bir daha Sanji savunmadım...Sırf bunu dediğin için bile banlanman gerekirmiş. Iyi ki görmemişim.