Atıldın çoktan.Tam hatırlamıyorum Yamato ve bir iddia kaybettim. Kid ve bir tane iddia kazandım
Hem sen kimi hangi lobiden atıyorsun. Devrimci lobisinden beni atacak babayiğit daha doğmadı.
Atıldın çoktan.Tam hatırlamıyorum Yamato ve bir iddia kaybettim. Kid ve bir tane iddia kazandım
Hem sen kimi hangi lobiden atıyorsun. Devrimci lobisinden beni atacak babayiğit daha doğmadı.
Adama görevlendirme çıktı iyi mi@Tombe dostumuz bu konularda mücadele edebilir.
[Tartışma] - Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?
Yonkoular Kaido Akagami No Shanks Marshall D.Teach Big Mom- Charlotte Linlin Vs konusundan ziyade forumun Akainu hakkındaki düşüncesini öğrenmek için açtım anketi. Serinin zirvesi de İmparatorlar olduğu icin şu soruyu sordum Akainu tek başına 4 İmparator'dan herhangi birini...www.korsanfan.comSakazuki vs. Sabo & Luffy
Selam KORSANFAN ahalisi. Akainu vs Sabo ve Luffy olsa kazanan kim olur diye merak ettim. Sabo Amiral karşısına çıkmadan önce Smoker'a aynı soruyu sormuştum ve Akainu alır demişti. Şimdi Sabo'nun da gücü az çok belli olduğuna göre aynı soruyu foruma sorayım dedim. NOT: 3 Kişi de son gördüğümüz...www.korsanfan.com[Anket] - Akainu Korsan Olsaydı
Merak ettiğim bir sorudur son bölümde gördük kendi dengi başka bir amirali öldürecek noktaya gelebilecek kadar güçlü birisi bu Akainu savaş her ne kadar 10 gün sürsede.Akainu dediğimiz adam dünyanın en güçlü adamı olarak nitelendirilen Whitebeard ile teke tekte kapışacak kadarda sağlam bir güce...www.korsanfan.com
Evet bende kullanıyordum aynısını. Görünce bir garip oldum.@Aramaki Bir an Sodex sandım.
Şu an bende amiral lobisinden sayılırım herhalde, mekana bir uğrayabilir miyim acaba?
Avatarın efsane. Senin cezan tamamlanınca ben kendimi ödüllendirip bu avatarı kullanacağım.@Aramaki Bir an Sodex sandım.
Şu an başı iki elinin arasında "ben nasıl bir batağa düştüm" diyordur.@Tombe dostumuz bu konularda mücadele edebilir.
[Tartışma] - Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?
Yonkoular Kaido Akagami No Shanks Marshall D.Teach Big Mom- Charlotte Linlin Vs konusundan ziyade forumun Akainu hakkındaki düşüncesini öğrenmek için açtım anketi. Serinin zirvesi de İmparatorlar olduğu icin şu soruyu sordum Akainu tek başına 4 İmparator'dan herhangi birini...www.korsanfan.comSakazuki vs. Sabo & Luffy
Selam KORSANFAN ahalisi. Akainu vs Sabo ve Luffy olsa kazanan kim olur diye merak ettim. Sabo Amiral karşısına çıkmadan önce Smoker'a aynı soruyu sormuştum ve Akainu alır demişti. Şimdi Sabo'nun da gücü az çok belli olduğuna göre aynı soruyu foruma sorayım dedim. NOT: 3 Kişi de son gördüğümüz...www.korsanfan.com[Anket] - Akainu Korsan Olsaydı
Merak ettiğim bir sorudur son bölümde gördük kendi dengi başka bir amirali öldürecek noktaya gelebilecek kadar güçlü birisi bu Akainu savaş her ne kadar 10 gün sürsede.Akainu dediğimiz adam dünyanın en güçlü adamı olarak nitelendirilen Whitebeard ile teke tekte kapışacak kadarda sağlam bir güce...www.korsanfan.com
Tabiki niye olmasın.Şu an bende amiral lobisinden sayılırım herhalde, mekana bir uğrayabilir miyim acaba?
Bunu yaptım bu arada.Ama komik bir video olmadı.Hani dalga geçilecek bir yanı yok.Baya baya cringe bir şey oldu.Yinede paylaşayam mı ?Herhalde canım forum arkadaşlarım böyle bir şeyi istemezler değil mi?UnKaidou: Amuda kalkmış pozisyonda "kaizoku ou ni ore wa naru" diye bağırarak video çekecek.
İsteriz. Paylaş.Bunu yaptım bu arada.Ama komik bir video olmadı.Hani dalga geçilecek bir yanı yok.Baya baya cringe bir şey oldu.Yinede paylaşayam mı ?Herhalde canım forum arkadaşlarım böyle bir şeyi istemezler değil mi?
Teşekkürler.BM forum avatar yazdığımda ilk çıkanı yaptım.Avatarın efsane. Senin cezan tamamlanınca ben kendimi ödüllendirip bu avatarı kullanacağım.