Öncelikle telefon alarmı olarak bunu ayarlaman gerekiyor.@sensey Amiral Lobisinin gizli mekanı neresi? Amiralleri savunma politikamız nedir?
Öncelikle telefon alarmı olarak bunu ayarlaman gerekiyor.@sensey Amiral Lobisinin gizli mekanı neresi? Amiralleri savunma politikamız nedir?
Lan Bırak anca banlanınca sallayın saten@Tiksav Lee niye dönmüş gitmeden önce son bir zar daha atıp dondan da mı olma planın var. Birak bu kumar isleri senlik değil.
1- Sakazuki serinin zirvesidir.@sensey Amiral Lobisinin gizli mekanı neresi? Amiralleri savunma politikamız nedir?
Ne iddiasın kazandın? Benim açtığım iddia konusunu benim sayemde kazandın zaten kendine niye pay biçiyorsun?Lan Bırak anca banlanınca sallayın saten
2 iddia kazandım 2de kaybettim bu işler böyle
Seri iki kere ara verse dört bölümde 1.5 ay uzuyor cezan.Bundan sonraki 4 bölüm boyunca bölüm çıktığında gelir, bölümde Kid ve Momonosuke varsa över ve giderim. Kendimi görmek hiç hoş değil
Tam hatırlamıyorum Yamato ve bir iddia kaybettim. Kid ve bir tane iddia kazandımNe iddiasın kazandın? Benim açtığım iddia konusunu benim sayemde kazandın zaten kendine niye pay biçiyorsun?
@Tombe dostumuz bu konularda mücadele edebilir.1- Sakazuki serinin zirvesidir.
2- Yaptığı her eylem doğrudur.
3- Tüm denizcileri sev ve koru.
4- Aramaki'nin karizması yeni filmin hatırına çizilmiştir. Kenara koyup savunmamak bir amiralciye yakışmaz.
5- Korsanlar pis, kakadır.
Evet ya. Hangi kafayla dedim ki 4 bölüm diye? 1 ay de geç işte. Aptallık ettik, çekeceğiz cezamızı.Seri iki kere ara verse dört bölümde 1.5 ay uzuyor cezan.