Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Wednesday (2022-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 15 78.9%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Aynen öyle. Ben başlangıçta sırf danstan dolayı başladım. Hiç konuşmadığı için kafamdaki imaj bambaşkaydı. Ama tam ergen çıktı karakter. Ha yaşı zaten küçük ama beklentim daha farklı bir tiplemeydi. 4. bölümde kaldım.
Ya aslında ben karakteri sevdim :D. Değişik işte. Ama öyle idol yapacak, fanı olacak kadar da değil.

Aşırı farklı bir türden ve konseptten örnek vereyim, Recep İvedik karakterinin kendisini sevmeyiz ama yaptığı ayılıkları izlemeyi severiz. Bu da o şekil aldlş

Reklamı ağır yapılıp pazarlanmış, 10 üzeri 5.5 en fazla 6 ederi olan, ovverated seri. Ergenliğimin Tim Burton sinemasının, yeni ergenliğin tv dramasına düşüşü hayal kırıklığı yarattı.

Her yerde karşıma çıkıyor, kızı gördükçe kafasına vurasım geliyor, ağır ergen şeysi gibi duruyor. İmdb’si de baya yüksekti galiba, gerçi orayı sallayan da yok.

Ya aslında ben karakteri sevdim :D. Değişik işte. Ama öyle idol yapacak, fanı olacak kadar da değil.

Aşırı farklı bir türden ve konseptten örnek vereyim, Recep İvedik karakterinin kendisini sevmeyiz ama yaptığı ayılıkları izlemeyi severiz. Bu da o şekil aldlş
Vallahi ben hiçbir şekilde Recebi sevmem.

Diziler, filmler artık her şey birbirinin tekrarı gibi geliyor. Hiç bir şey izleyemiyorum. Artık nasıl bir tüketici toplumsak her şeyi çok çabuk tüketiyoruz. Binlerce film var piyasada bazen yarım saat ne izleyebilirim diye bakıyorum. Ama ilgimi çekmiyor hiç birşey, zaman kaybı gibi geliyor izlemek, ama belki film ararken daha fazla zaman geciyorumdur başında.

Diziler, filmler artık her şey birbirinin tekrarı gibi geliyor. Hiç bir şey izleyemiyorum. Artık nasıl bir tüketici toplumsak her şeyi çok çabuk tüketiyoruz. Binlerce film var piyasada bazen yarım saat ne izleyebilirim diye bakıyorum. Ama ilgimi çekmiyor hiç birşey, zaman kaybı gibi geliyor izlemek, ama belki film ararken daha fazla zaman geciyorumdur başında.
Ben öyle çok fazla dizi film izleyen bir insan değilim. Bana ise güzel geldi.

Konu şu ki senin de dediğin gibi piyasada çok fazla eser olunca bir yerden insanlığın yaratıcılığının tükenmesi ve pek çok şeyin birbirine benzer hale gelip zevk vermemesi normal diye düşünüyorum. Mesela piyasanın bu kadar fazla geniş olmadığı eski zamanlarda çekilen millet tarafındam yere göğe sığdırılamayan bazı eserlere bakıyorum öyle aşırı bir olayo yok...

Çakma harry potter dizisi olmuş.

18 yaş altı ergenler icin güzel olabilir
Balon Harry Potter ne ki çakması ne olucak...
Harry Potter'ın yayım tarihi 1997 iken Addams Ailesi 1991 yılında yayınlanmış, bu halde çakma olan Harry Potter oluyor gençler. :)

Addams Ailesi kendi türü içinde çok özel bir yere sahip bir seri, filmleri, dizileri, uyarlamaları var. Fox Kids'te yayınlanan dizisi efsaneydi mesela. Netflix de şimdi daha farklı bir uyarlama yapmış, Şato'dan çıkmayan kızı dışarıya çıkarmışlar anladığım kadarıyla, henüz izlemedim ancak her türlü izlenir yani. :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık