Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Wednesday (2022-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 15 78.9%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Kızın dansını gördüm. Onunla başladım seriye. Değişik bir havası var. 4. bölümdeyim abartılacak kadar çok iyi değil. Ama bu tarzı sevdiğim için güzel.

Bu psikopat kızın aşık olacağı kişinin de kendisi gibi bir canavar çıkacağını düşünmüştüm ki doğru çıktı. Dizi abartılacak kadar güzel olmasa da fena değil. Okulun müdürünün ölüşü tam hayal kırıklılığı oldu. Ama büyük ihtimal ölmemişte olabilir çünkü kadını doğru düzgün göstermediler. Dizi de tek alışamadığım şey Wednesday'ın çevresindekilere sürekli anlamsız laf çarpıtması yapıp karşıdaki insanların da bunu bildikleri halde hala Wednesday ile ilgilenmeleri. Dizideki fantastik ögelerden daha çok bu olay daha çok gerçek dışı geldi. Böyle bir tip görsen ilk başta cevap veremesen de ikincisinde ağzına yapıştırırsın ya da muhattap bile olmadan yanından geçer gidersin. Diziyi farklı kılan şey ana karakterin bu kadar gıcık bir tipleme olması :D Evet amaç bunu yansıtmak zaten ama bu olay dizinin en fantastik olayı bence. Gerçek canavar bile bu kızdan daha duygu dolu biriydi :D Oda arkadaşı efsane yalnız. Hem dublajı tatlı hem de kendisi.

Fragmanını görmüştüm klasik müziğin ritimleriyle harmanlamışlar güzeldi.Sezon bitince başlayabilirim.
Kızın dansını gördüm. Onunla başladım seriye. Değişik bir havası var. 4. bölümdeyim abartılacak kadar çok iyi değil. Ama bu tarzı sevdiğim için güzel.
O dans ile başladıysan Tim Burton filmlerini izle bu dizinin yönetmeni ünlü filmleri var.Beetlejuice 1988 izlemediysen bu filmi izlemeni tavsiye ederim.

Aslında böyle olacağı belliydi. Bir grup akademisyen oturup öyle bir karakter yaratalım ki ergenler ilah diye tapsın deseler anca Wednesday gibi birisi çıkardı. Hiçbir şeyi ve kimseyi tınlamayan, toplumun ne düşündüğünü önemsemeyen, sonuçlarını falan takmadan makam mevki önemsemeksizin herkese ayar veren, benim kimseye ihtiyacım yok triplerinde olan.... Ortalama ergen idolü işte :D

Aslında böyle olacağı belliydi. Bir grup akademisyen oturup öyle bir karakter yaratalım ki ergenler ilah diye tapsın deseler anca Wednesday gibi birisi çıkardı. Hiçbir şeyi ve kimseyi tınlamayan, toplumun ne düşündüğünü önemsemeyen, sonuçlarını falan takmadan makam mevki önemsemeksizin herkese ayar veren, benim kimseye ihtiyacım yok triplerinde olan.... Ortalama ergen idolü işte :D
Aynen öyle. Ben başlangıçta sırf danstan dolayı başladım. Hiç konuşmadığı için kafamdaki imaj bambaşkaydı. Ama tam ergen çıktı karakter. Ha yaşı zaten küçük ama beklentim daha farklı bir tiplemeydi. 4. bölümde kaldım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık