Millennium Wizard Dün 21:52 da #211 Montana dedi ki: @Ölüm cerrahı @Saber of Xebec @Millennium Wizard @Cüneyt Arkın biraz rötarlı geldi ama buyrun 5. bölüm İ-MAN (Turkish/Türkçe) - Kriptonit Turkish Superhero www.webtoons.com Genişletmek için tıkla ... En iyi bölüm bu olmuş çok güldüm. Hele başta yeşil kafalı küçük Zoro görünce kendime zor geldim. Bu bölüme kafa yorduğun belli.
Montana dedi ki: @Ölüm cerrahı @Saber of Xebec @Millennium Wizard @Cüneyt Arkın biraz rötarlı geldi ama buyrun 5. bölüm İ-MAN (Turkish/Türkçe) - Kriptonit Turkish Superhero www.webtoons.com Genişletmek için tıkla ... En iyi bölüm bu olmuş çok güldüm. Hele başta yeşil kafalı küçük Zoro görünce kendime zor geldim. Bu bölüme kafa yorduğun belli.
Montana Dün 22:06 da #212 Millennium Wizard dedi ki: En iyi bölüm bu olmuş çok güldüm. Hele başta yeşil kafalı küçük Zoro görünce kendime zor geldim. Bu bölüme kafa yorduğun belli. Genişletmek için tıkla ... @II. Invictus ustayı hurdacı lobisinden atıp seni alma işi…
Millennium Wizard dedi ki: En iyi bölüm bu olmuş çok güldüm. Hele başta yeşil kafalı küçük Zoro görünce kendime zor geldim. Bu bölüme kafa yorduğun belli. Genişletmek için tıkla ... @II. Invictus ustayı hurdacı lobisinden atıp seni alma işi…
Millennium Wizard Dün 22:10 da #213 Montana dedi ki: @II. Invictus ustayı hurdacı lobisinden atıp seni alma işi… Genişletmek için tıkla ... O konuya gelince… aynen müthiş bir fikir bence de öyle yapın. xD Gizli İçerik
Montana dedi ki: @II. Invictus ustayı hurdacı lobisinden atıp seni alma işi… Genişletmek için tıkla ... O konuya gelince… aynen müthiş bir fikir bence de öyle yapın. xD Gizli İçerik
Crocus Bugün 01:20 #214 İlk flashbackimiz hayırlı olsun. Öyle merdivenden yuvarlanıp ölen karakter falanda yok Oda az ders alsın
İlk flashbackimiz hayırlı olsun. Öyle merdivenden yuvarlanıp ölen karakter falanda yok Oda az ders alsın