Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Webtoon Çalışmalarım - Montana

Silüet çizmiş hem de üç tane. O kadar salladıktan sonra Goda'ya özenmesi ne kadar tutarlı bir davranış emin değilim. @Kenshiro
İkisini de okudum şimdi samimi söylüyorum beklediğimden çok daha iyi.Fikir,anlatım ve panel geçişleri güzel gelecek vadediyor.İngilizce olan da iyi o sakallı adam gerçekte var o tipte özellikle sinemada.Ancak o seriye 10 puan değil 9 vereceğim ne yazıkki bir puanı kırmak zorunda kaldım.Çünkü…
Ateistin bölüm sonundaki tanıtımı siluet değil.:oleyo2:
Siluet eksikliğini gidermesi takipçilerini önemsediğini gösteriyor kendini geliştiren bir mangaka.Oda’ya özenmesi de kötü değil yeni bir Fairy Tail gelirse @Riful bayıla bayıla okur. :)

Düzenledim şimdi nasıl baksana bi
Düzenledim şimdi nasıl baksana bi
Daha iyi, bir de ufak bir tavsiye balonları çok doldurma üstten alttan boşluk olsun kenarlardan da tabi. Sanki küçük okunmaz gibi düşünürsün ama daha ufak puntolar ve ortaladigin an daha keyifli okuma sağlar. Oda gibi özel kutulara özel fontları ne sectiysen yazarsan hep o tarz gidersen daha keyifli olur. Resimler hikaye onlar zaten senin zamanla güzelleşir. Bu yazı font ve balonlar şimdiden seriyi %10 iyilestirir. Devamını merakla bekliyoruz. Çorumlu birini bekliyorum hikayede hahaa

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık