Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Webtoon Çalışmalarım - Montana

Dostlar webtoons sitesinden iki tane mizahi seri yapacağım. Birisi ingilizce, diğeri türkçe ve yerel mizah ağırlı olacak. Bölüm yaptıkça konu altından paylaşacağım. Hoşunuza giderse like, yorum vs olarak webtoons sitesinden de desteklerseniz sevinirim.

Türkçe olan seri I-MAN
Konyalı bir süper kahramanın hikayesi olacak. İ-MAN ismi süper gücü olan iman gücünden gelme.

İngilizce olan The Gods. vs The Atheist
Ortaçağ benzeri bir dünyada absürt tanrılar ile onlara karşı çıkan bir karakterin hikayesi.
İ-Man bunu çakar imana getirir. :D

Ya gözümden kaçmış yada unutmuşum. Güzel olmuş eline sağlık.
1. Çizimlerde kendine has bir üslubun var.
2. İman da saitama havası var. Olaylar hızlı gitmiş sadece ama bu işi tutturursan ciddi bişey yaparsan pacingi zaten ayarlarsın.
Ben şahsen imanı beğendim devam et mutlaka.
3. Diğer serinin tonu daha ciddi. İlerlesin bakalım nereye evrilecek şuan bekliyorum.
4. İman ın yanına müezzin genos karakteri lazım :D
9/10 1 puanda ramazan olduğu için kırdım kfndnxjxnxj

5. Birşey üretmek çok değerli bir olay gerek bu olsun gerek farklı birşey evirerek devam edersen değer katarsın. Sırf bu bile saygı duyulacak birşey kolay gelsin şimdiden

Şahsen bu el kesilme mevzusu kanıma dokundu nedense bak şöyle açıklayayım, islamda aç olduğu için çalana ceza verilmez hatta yardım edilir. Bizim dinimizideki adaöet merhametli bir adalettir öyle önüne geleni kesen keskin bir kılıç değildir. Sen şimdi komik olarak yapmışsın ama bunu bir yabancı veya islam dinini bilmeyen biri görse diyecekki işte islam böyle bir din.

Yani bide koskoca süper kahramanın ekmek çalan adamla işi ne bide hangi fırıncı bizde böyle yapar, sen hiç görmedinmi asgıda ekmek felan. Hangi fırına gitsen sadece ekmek vermekle kalmaz karnınıda doyururlar.

İşin doğrusu iman gücüyle dövüşen bir süoer kahraman deyince sen gayet optimisttim ama ilk bölüm hayallerimi yıktı.

Senin bu yaptığın çizgi roman resmen islam düşmanıdır çok kınıyorum seni ve beni büyük hayal kırıklığına uğrattın. Yav birşey yapıyorsun hiç mi bir müslümana danışmazsın en azından git mahallenin imamına bir gösterip nasıl olmuş deseydin.

Tabi burada birde iyimser pay bırakayım hep eleştirmeyeyim belki bu imam karakteri zamanla dinini düzeltecek ve böylece dahada güçlenecek ama genede olmamış o ilk bölüm lütfen sil onu ve baştan yaz.

Milyonları götüren beyaz yakalı hırsızlar varken açlıktan ekmek çalanın elini kesmek nedir, kusura bakma ama bu seri şu haliyle islam düşmanı olmuş. 😤

Şahsen bu el kesilme mevzusu kanıma dokundu nedense bak şöyle açıklayayım, islamda aç olduğu için çalana ceza verilmez hatta yardım edilir. Bizim dinimizideki adaöet merhametli bir adalettir öyle önüne geleni kesen keskin bir kılıç değildir. Sen şimdi komik olarak yapmışsın ama bunu bir yabancı veya islam dinini bilmeyen biri görse diyecekki işte islam böyle bir din.
İslam dinini yeterince bilmeyen biri neden bir çizgi romana göre yargılıyor?araştırsın,öğrensin...

İslam dininin yeterince bilmeyen biri neden bir çizgi romana göre yargılıyor?
Gitsin,araştırsın.
Yav sen öyle diyorsun ama adamlar duygusal öyle bakmıyorlar bunu bir yabancı gördüğü an zaten önceden hazırladığı önyargısıyla işte islam budur diyecek. Bilemiyorum The boys bile süperkahramanları bu kadar kötü göstermemişti, bence mizah yapsan bile geçmemmen bazı çizgiler var. Bu haliyle i-man islam düşmanı bir karikatürdwn öteye gidemez. :bilmem:

Yav sen öyle diyorsun ama adamlar duygusal öyle bakmıyorlar bunu bir yabancı gördüğü an zaten önceden hazırladığı önyargısıyla işte islam budur diyecek. Bilemiyorum The boys bile süperkahramanları bu kadar kötü göstermemişti, bence mizah yapsan bile geçmemmen bazı çizgiler var. Bu haliyle i-man islam düşmanı bir karikatürdwn öteye gidemez. :bilmem:
Belki ilk panelde şöyle bir açıklama yazılabilir:
"Bu bir parodi serisidir.abartılı mizah öğeleri içermektedir ve gerçeklerle direkt uyuşmamaktadır,bu mizahi seriye göre islam dinini yargılamayınız."

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık