Heyecan dorukta okudum ama fanservis eksikliği büyük.Siluet eksikliğini gidermesi takipçilerini önemsediğini gösteriyor kendini geliştiren bir mangaka.Oda’ya özenmesi de kötü değil yeni bir Fairy Tail gelirse @Riful bayıla bayıla okur.![]()
İ-Man bunu çakar imana getirir.Dostlar webtoons sitesinden iki tane mizahi seri yapacağım. Birisi ingilizce, diğeri türkçe ve yerel mizah ağırlı olacak. Bölüm yaptıkça konu altından paylaşacağım. Hoşunuza giderse like, yorum vs olarak webtoons sitesinden de desteklerseniz sevinirim.
Türkçe olan seri I-MAN
Konyalı bir süper kahramanın hikayesi olacak. İ-MAN ismi süper gücü olan iman gücünden gelme.
![]()
İngilizce olan The Gods. vs The Atheist
Ortaçağ benzeri bir dünyada absürt tanrılar ile onlara karşı çıkan bir karakterin hikayesi.
![]()
The Gods vs. The Atheist
The story of a man who defies and denies the existence of absurd gods in a world where they rule. With each ridiculous divine decree, he stumbles into chaotic misadventures, outsmarting the gods—or so he thinks—while accidentally causing havoc for everyone around him. A gag-filled journey of...www.webtoons.com
Ekiden ne izlerdik şunları yarım saatte yüklerdi ama değerdi.Montana karakterleri gorunce aklima bu geldi ;
İslam dinini yeterince bilmeyen biri neden bir çizgi romana göre yargılıyor?araştırsın,öğrensin...Şahsen bu el kesilme mevzusu kanıma dokundu nedense bak şöyle açıklayayım, islamda aç olduğu için çalana ceza verilmez hatta yardım edilir. Bizim dinimizideki adaöet merhametli bir adalettir öyle önüne geleni kesen keskin bir kılıç değildir. Sen şimdi komik olarak yapmışsın ama bunu bir yabancı veya islam dinini bilmeyen biri görse diyecekki işte islam böyle bir din.
Yav sen öyle diyorsun ama adamlar duygusal öyle bakmıyorlar bunu bir yabancı gördüğü an zaten önceden hazırladığı önyargısıyla işte islam budur diyecek. Bilemiyorum The boys bile süperkahramanları bu kadar kötü göstermemişti, bence mizah yapsan bile geçmemmen bazı çizgiler var. Bu haliyle i-man islam düşmanı bir karikatürdwn öteye gidemez.İslam dininin yeterince bilmeyen biri neden bir çizgi romana göre yargılıyor?
Gitsin,araştırsın.
Belki ilk panelde şöyle bir açıklama yazılabilir:Yav sen öyle diyorsun ama adamlar duygusal öyle bakmıyorlar bunu bir yabancı gördüğü an zaten önceden hazırladığı önyargısıyla işte islam budur diyecek. Bilemiyorum The boys bile süperkahramanları bu kadar kötü göstermemişti, bence mizah yapsan bile geçmemmen bazı çizgiler var. Bu haliyle i-man islam düşmanı bir karikatürdwn öteye gidemez.![]()