Bence ilk önce şizofreniden kurtulması lazım momo ve shinobunun spoilerda görmüştüm bölüme bakmadım ama şinobu ve momonun peşinden koşuyormuş bence bu kafayla yaşaması bile mucizeZoroya kılıç tutmayı öğretmeye başladığında görcem sizi ?
Bence ilk önce şizofreniden kurtulması lazım momo ve shinobunun spoilerda görmüştüm bölüme bakmadım ama şinobu ve momonun peşinden koşuyormuş bence bu kafayla yaşaması bile mucizeZoroya kılıç tutmayı öğretmeye başladığında görcem sizi ?
Siz anca dalga geçin tayfaya yardım ettiğinde de böyle konuşabilcek misiniz merak konusuBence ilk önce şizofreniden kurtulması lazım momo ve shinobunun spoilerda görmüştüm bölüme bakmadım ama şinobu ve momonun peşinden koşuyormuş bence bu kafayla yaşaması bile mucize
Yardım ederse görürüz ama benim için şuan en büyük balon Yamoto dur.Bm den zaten beklentim yoktu Kaido görecez erken konuşmiyim geri kalanı eh işte.Siz anca dalga geçin tayfaya yardım ettiğinde de böyle konuşabilcek misiniz merak konusu
Yamatonun gücü hakkında forumda tek konuşan benim zaten neyine balonYardım ederse görürüz ama benim için şuan en büyük balon Yamoto dur.Bm den zaten beklentim yoktu Kaido görecez erken konuşmiyim geri kalanı eh işte.
Gücünden emin değilim ama fazla olmayacağına bahse girerim belki Kaidoya psikolojik baskı filan uygular ben odenim diye :asadasYamatonun gücü hakkında forumda tek konuşan benim zaten neyine balon
Kaidonun çocuğunun gücünün fazla olmayacağını düşünmek üstelik Odene özenen biri...Gücü emin değilim ama fazla olmayacağına bahse girerim belki Kaidoya psikolojik baskı filan uygular ben odenim diye :asadas
Gerçekler çorba gibidir dışarıdan güzel gözükür ama içmeye kalktığında sıcaktan ağzını yakarKaidonun çocuğunun gücünün fazla olmayacağını düşünmek üstelik Odene özenen biri...
Burdan Yamatonun, Kaidonun ağzını yakçağını çıkarıyorumGerçekler çorba gibidir dışarıdan güzel gözükür ama içmeye kalktığında sıcaktan ağzını yakar