Başlığı değiştirdim.Eline sağlık, yatmadan denk geldim. Öncelikle Wano'nun su altında olduğu konusunda ikna olduğumu söylemeliyim. Yazının devamını okurken Luffy ülkeyi gerçek anlamda dışa açsa nasıl olur diyordum ki, Zunisha cümleni gördüm aynı anda. Açıkçası şimdilik bu olasılığı cebe attım. Bir ejderin boka batırdığı Wano, başka bir ejderin eliyle gün yüzüne çıkacak. Momo'nun emriyle. Şahsen Wano setlerini yıkımcıların yaptığını düşünüyordum, onu da diğer cebim de tutuyorum.
-Zaman atlaması olmalı fakat tekrara düşmeden okuyucuyu sıkmadan fazlasıyla güç elde edilmeli Kaido için. Genel kanı bu. Toki Toki no Mi bu duruma nasıl bir olanak sağlar bilinmez veya sağlayabilir mi, veya başka bir meyve gücü. Fakat bu en kabul edilebilir güçlendirme metodu olur benim açımdan. O yüzden o kısmı da sevdiğimi belirteyim. Desteklediğin kapak resmi de makul.
-Sentomaru ve Shutenmaru ilişkisine ise katılamıyorum. Sentomaru ve amcası Kizaru zaten japon hikaye ve mitolojisinden alınan karakterler. Daha Wano'nun adı yokken tasarlandılar. Ayrıca Sentomaru ve Shutenmaru'nun kan bağının olması Sentomaru'yu da samurayların soyundan yapar. Lakin Sabaody de hem 2 yıl önce hem 2 yıl sonra Zoro ile karşılaştığında aurasını sezememişti. Ben Amaterasu ve Kintaro olarak simgelenen bu iki karakterin Wano'ya geleceği şeklinde yorumlamıştım çok öncesinden beri bu durumu. Bu konuda pek fikrim de değişmedi. Hatta yeni PX'leri büyük savaşta Sentomaru emrinde görmemiz çok olası.
edit: başlığı değiştir bence, ön yargı yaratıyor. Wano karalamalarım falan daha güzel olur.
Oden Wanoyu dış dünyaya açmak istiyordu. Yani bu setleri yıkımcılar yapmamış olabilir.
Sen sevdiysen bu iş tamamdır.

Kanka şimdi şöyle açıklayayım belki aklına yatar.
1- Sentomaru Kintaro adlı halk kahramanından esinlenilmiş.
2- Sentomaru Raiko diye bir samurayın korumalarından biriymiş.
3- Sentomaru Raiko ile birlikte Shuten Douji'yi yenmiş.
4- Shuten maru'nun diğer ismi Ashura Douji. Yani "Shuten" Maru ve Ashura "Douji" japon mitolojisindeki Shuten Douji adlı canavarın adı. Bu kelime oyunuyla birlikte Sentomaru ile Ashura Douji'nin bağlantılı olma ihtimali epey fazla.
5- Sentomaru'nun kıyafetinde tomoe sembolü var. Bu sembol samurayların sembolü olarak benimsenmiş.
6- Sentomaru'nun savaş teknikleri ve vücut yapısı sumo güreşçilerini andırıyor.
7- Sentomaru seride japon isimine sahip karakterlerden birisi.
Velhasıl kelam Sentomaru için tüm oklar Japonyayı yani Wano'yu gösteriyor.
Belki şimdi aklına yatar .d