Sanji de Usopp'a bıraktı. Usopp en son yaşam mücadelesi veriyordu.Franky'e sana bırakıyorum dedi. Bu saatten sonra Queen den aşağı rakiple karşılaşmayacağı bariz bence.
Sanji de Usopp'a bıraktı. Usopp en son yaşam mücadelesi veriyordu.Franky'e sana bırakıyorum dedi. Bu saatten sonra Queen den aşağı rakiple karşılaşmayacağı bariz bence.
Yok zaten bence de franky sasaki'yi alamaz ama sasaki'nin yamato'ya verdiği tepkiler belli. Yamato'nun çok zorlanmadan onu indireceğini anladı. Who da zaten sasaki'nin bir tık üstü olduğu için onunla da vs atsa yine aşırı zorlanmadan indirir. E Jack de şu anlık ortalarda yok ki Jack gelse bile muhtemelen jinbei ile eşleşir. Yani aklanlara baktığımızda king veya queenle 1 vs 1 atması ya da kaido ya dalan ekip de olması daha olası gibi. (Veya bm a birileriyle dalar bilmiyorum. )Sanji de Usopp'a bıraktı. Usopp en son yaşam mücadelesi veriyordu.
Who's Who'yu görevlendirecek. Tam Sanjilik rakip değil mi o adam ya?Queen'in Judge'nin oğlu lafından sonra Queen vs Sanji ihtimali yüksek geldi bana. Yani neden boşuna dedirtsin ki Oda elbet Sanjinin Queen'e karşı bir paneli olur.
Özellikle bacaklarının boyu yüzünden tekmeci olabilir.Who's Who'yu görevlendirecek. Tam Sanjilik rakip değil mi o adam ya?
Luffy, Zoro, Kid'in olduğu tayfaya laf atıpta Sanji'ye yenilirse ibretlik olur.Who's Who'yu görevlendirecek. Tam Sanjilik rakip değil mi o adam ya?
Smoothie kelleyi almasın da demek istedin sanırım kardeşim xd.Smoothie de bu sefer abimi de dövecek misin demesin de.
Yamato, king'in ümüğünü sıktığında tekrar görüşücez seninle.Smoothie kelleyi almasın da demek istedin sanırım kardeşim xd.
Abi bari sen yapma Sanji ye rakip olacak adam mı Who. Adı üstünde Who kim oluyor da Sanjiye rakip oluyorWho's Who'yu görevlendirecek. Tam Sanjilik rakip değil mi o adam ya?