Üye silindi 6669
Drake ve Zoro vs King gibi de olabilir. Drake savaşıcak adam kalmadı için eşleşdirdim.Drake vs King ilginçmiş
Drake ve Zoro vs King gibi de olabilir. Drake savaşıcak adam kalmadı için eşleşdirdim.Drake vs King ilginçmiş
Yamato? Jinbei?Luffy, Kid ve Law vs Kaido
Marco vs King
Drake ve Zoro vs Queen.
Sanji vs Who's Who
Killer vs Sasaki
Hawkins vs Page One
Bunlar sonrası Kaido vs herkes gibi bir şey de olabilir. Oars vs Hasır Şapkalar tarzı.
Sasaki'nin çapı ne yav bırak Smoothie kaybetse bile çok zorlar Yamato'yu.Komutan olmak isteyen sasakiyle uğraşmayan yamato, smoothie'nin içinden geçer. Reis'i king den aşağısı kesmez.
Smoothie de bu sefer abimi de dövecek misin demesin de.Sasaki'nin çapı ne yav bırak Smoothie kaybetse bile çok zorlar Yamato'yu.
Unuttum onları. xd Biri Jack olabilir. Jinbe örneğin. Yamato dolanıp banadan sopa yiyebilir. En sonda Ulti de olabilir .Yamato? Jinbei?
Sasakiyle uğraşmayan adam ultiyle mi arcı kapatacak? :/Unuttum onları. xd Biri Jack olabilir. Jinbe örneğin. Yamato dolanıp banadan sopa yiyebilir. En sonda Ulti de olabilir .
Uğraşmadı mı?Sasakiyle uğraşmayan adam ultiyle mi arcı kapatacak? :/
Franky'e sana bırakıyorum dedi. Bu saatten sonra Queen den aşağı rakiple karşılaşmayacağı bariz bence.Uğraşmadı mı?