Jack'e rakip cok ya. İnu-neko, jinbei, jozu...En başta Denjiro + Zoro vs King diyecektim Jack açıkta kaldı bende Zoro ana karakterlerden o güçlüyü alır power-up ile felan diye öyle değiştirdim.
Jack'e rakip cok ya. İnu-neko, jinbei, jozu...En başta Denjiro + Zoro vs King diyecektim Jack açıkta kaldı bende Zoro ana karakterlerden o güçlüyü alır power-up ile felan diye öyle değiştirdim.
Jozu nerden çıktı en son kolunu kaybetmişti savaşta.Jack'e rakip cok ya. İnu-neko, jinbei, jozu...
Küçük bir ekleme:Koyulaştırdığım kısımların 1 tanesinin bile tutmayacağına dair bahse varım.
Özellikle bizim tayfa vs Flying Six kısmı. Özellikle.
Wb korsanları gelir herhalde. Bu arada oda kendi acıklamıstı jozu'da kol kaybı sonrası güç kaybı yasamadı diyeJozu nerden çıktı en son kolunu kaybetmişti savaşta.
Jinbei Jack alabilir mi bilmiyorum ama diğerleri mantıklı, gerçi onları da Flying Six'e verdim.
Belki bilmiyorumWb korsanları gelir herhalde. Bu arada oda kendi acıklamıstı jozu'da kol kaybı sonrası güç kaybı yasamadı diye
O üçünün son dövüşü olur sanıyorumKid, Law, Luffy Vs kaido, big mom
Zoro Vs orochi
Bence Tobi roppodan bazıları eski kaptan oldukları için taraf degistirmeseler bile çekimser kalabilirler, mesela sasaki jinbei ile tanıdık çıkıp aradan çekilebilir.
Luffy bütün arklarda ilk raundu kaybetmiştir ama sonradan direne direne yardımlı ya da yardımsız gözüne kestirdigini indirmiştir. Yenilirlerse sürpriz olurO üçünün son dövüşü olur sanıyorum
Eski kaptanlar isyan bayrağı çekebilirler. Düşene bir tekmede bunlar vurur. Denge şuan Yonkolar lehine ama Oda ağırlığını koyar, bizimkiler ağır basmaya başlar bu kaçnılmaz zaten. Mesele bunu nasıl yapacak, hangi ensturumanları kullanacak.Kid, Law, Luffy Vs kaido, big mom
Zoro Vs orochi
Bence Tobi roppodan bazıları eski kaptan oldukları için taraf degistirmeseler bile çekimser kalabilirler, mesela sasaki jinbei ile tanıdık çıkıp aradan çekilebilir.