Sırf olaydan ünvan almış diye ve gerisi hayali fantazi.Roger da aynı işi yapmış ama oy farkına bakın...Garp bu anketi kazanamazsa siteyi kapatıp gidelim, başka da bir şey demiyorum.
Sırf olaydan ünvan almış diye ve gerisi hayali fantazi.Roger da aynı işi yapmış ama oy farkına bakın...Garp bu anketi kazanamazsa siteyi kapatıp gidelim, başka da bir şey demiyorum.
Garp oraya Roger'a güvenerek gitmiyor ama, adam tek başına hepsine meydan okumaya gidiyor ve Roger şans eseri denk geliyor. Garp'ın cesareti bile yeter.Sırf olaydan ünvan almış diye ve gerisi hayali fantazi.Roger da aynı işi yapmış ama oy farkına bakın...
Altındaki adamlara söz geçiremedikten sonra toplasa ne işe yarar?Xebec'tir yapmayın etmeyin. Adam altına potansiyelli tüm adamları toplamış.
Karşısına da en güçlü 2 adamı almış.
Xebec bir efsanedir.
Kaido : Roger ve WB negzel korsan, onlar gibi ölsem keşke, kudretli korsanlar bla blaXebec'tir yapmayın etmeyin. Adam altına potansiyelli tüm adamları toplamış.
Xebec bir efsanedir.
Denizci olduğu için gidiyor görevi o.Durduramasa da ölecek.Zaten o devirde Garp ve Sengoku dışında öyle birşeye karşı şansı olan başka kimse yok Roger ikisini andığına göre.Eli mahkum yani cesaretten değil üniformadan.Garp oraya Roger'a güvenerek gitmiyor ama, adam tek başına hepsine meydan okumaya gidiyor ve Roger şans eseri denk geliyor. Garp'ın cesareti bile yeter.
Gene bi becerisi var. Toplamak da bi iş. Bambaşka bi adam ya işte. Roger gelmese Garp'ı yiyecekti belli.Altındaki adamlara söz geçiremedikten sonra toplasa ne işe yarar?
Dünyayı ele geçirecekti Xebec reis geçiremedi bu yüzden Kaido da yok etmek istiyor işte.Kaido : Roger ve WB negzel korsan, onlar gibi ölsem keşke, kudretli korsanlar bla bla
Adamı Kaido güzel anmiyor demek ki pek...
Kaptanlarini ağır satmış gibi his var içimde bu ekip :T
Topladıkları adamların hepsi Roger aşığı anasını satayım.Xebec'tir yapmayın etmeyin. Adam altına potansiyelli tüm adamları toplamış.
Xebec bir efsanedir.
Bana yine de düşmanı WB'yi bu kadar överken Xebeci hiç katmamasi garip geliyor.Gene bi becerisi var. Toplamak da bi iş. Bambaşka bi adam ya işte. Roger gelmese Garp'ı yiyecekti belli.
Dünyayı ele geçirecekti Xebec reis geçiremedi bu yüzden Kaido da yok etmek istiyor işte.
2 vs 1 var dedik zaten. Ihanet varsa Xebec daha da yücelir.
Ikisi öldü diye övüyor Xebec'in adı geçmiyor. Demek ki Xebec o savaşta ölmedi. O yüzden de adını anmıyor olabilir.Bana yine de düşmanı WB'yi bu kadar överken Xebeci hiç katmamasi garip geliyor.