herkese geliyor, genel bi etkinlik. tek tek adam seçmeye gerek var mı :S mesela yeni bölüm çevirisi çıkınca da geliyor.Bu konuyu takip etmediğim halde neden bildirim geliyor? Hiç mesaj da yazmadım buraya.
herkese geliyor, genel bi etkinlik. tek tek adam seçmeye gerek var mı :S mesela yeni bölüm çevirisi çıkınca da geliyor.Bu konuyu takip etmediğim halde neden bildirim geliyor? Hiç mesaj da yazmadım buraya.
O kadar adamı varken 2v1 atıyorsa adamları ona ihanet etmiştir, yani iyi bir kaptan olamamıştır ya da Roger ve Garp önce 3v2 bir savaşla onları aradan çıkarmıştır. o yüzden Garp. Yada 2v4 savaşılmıştır... O yüzden yine Garp.şebek 2v1 atmış millet garpa veriyor.......................
Üstüne shichilerin ödüllerinin de güncelleneceğini söyleyip bizi daha da hypelayan Brannew reis bölümün altın yıldızıdır.Araya eskilerin ödüllerini de sıkıştıran Brannew ve Sengoku'nun keçisi de bölümün yıldızlarından.
valla şebek vs roger garp olurken tayfalar tezahürat yaptı diyor, kimisi şebek bana bırakın diye baskıladı diyor. olay aydınlatılmadığı için ihtimal çok. bence hepsi olaya dahil, şebek w/rocks vs roger w/tayfası w/garp w/ekibiO kadar adamı varken 2v1 atıyorsa adamları ona ihanet etmiştir, yani iyi bir kaptan olamamıştır ya da Roger ve Garp önce 3v2 bir savaşla onları aradan çıkarmıştır. o yüzden Garp. Yada 2v4 savaşılmıştır... O yüzden yine Garp.
Niye 2v4 deniyor onu da anlamıyorum. Rayleigh adam değil mi? BigMom ve Shiki'den eksiği yok fazlası var bence.
Garp bu anketi kazanamazsa siteyi kapatıp gidelim, başka da bir şey demiyorum.bir D. olan denizci Kahramanına verdim oyumu.