Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Wano Bölüm Yıldızları (1057)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momonosuke teslim olursa zaten hepsi teslim olur. Yamato bu konuşmayı bu yüzden Momo'ya yaptı. Momo direnirse herkes direnir. CP0 ajanı da dünya hükümetinin tasmalı köpekleri. Emir aldıkları zaman koşulsuz yerine getiriyorlar. Bu yüzden Drake "kendi adaletimi uyguluyorum." dediğinde, CP0 ajanı "seni kıskanıyorum." dedi. Ölümü kucaklaması takdire şayan olsada Yamato'nun savaşarak direnmek istemesi bana daha makul geldi. Yamato sağlam konuştu ve o duyguyu bana yansıtabildi.
Momonosuke'yi anca Wano'nun köylüleri bir de Oden'in yancıları takar. Onun lafı bizimkilere geçer mi sanıyorsun? Ben Yamato'nun hakkını bölüm yorumları konusunda verdim, ama yıldızlık bir hareket yapmadı bana göre. O yüzden hiç boşuna bir sürü yazı yazıp kendini yorma, beni aksine ikna edemezsin.

Bir de CP0 ajanına "Luffy'yi öldür" dediler, "kendini öldürt" demediler. Adam öleceğini bile bile yerinden bile kımıldamıyorken, bunu gidip nereye bağlamışsın.

Tam olarakda bu sebeple CP0 hakediyor zaten. Yamato'nun yaptığı konuşmayı herkes yapabilir. Ama ölümü kaç kişi kabul eder?
Roger, WB, Oden, Hiluluk, Ace, Pell, Bon Clay, G5 askerleri ilk aklıma gelenler bunlar ve hepsi ayrı ayrı efsane bölümlerdi. Bu isimsiz kahramanda bunların arasında yerini almıştır.
Basit bir şekilde geçiştirilen bir sahne de değil. Papatyalı elemanın sahne sahne gösterilmesi ve sonrasında şapkayla olan veda sahneleri de sahnenin etkileyiciliğini arttırıyor. Bu yaptığının sonucunda ölüm olduğunu biliyor ve kaçmayı denemek yerine kabullenip karşısına dikilmesi, bir şey söylememesi takdire şayan.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık