Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Wano Bölüm Yıldızları (1057)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümün yıldızı kazandığı zaferin ihtişamıyla inip yargı dağıtan Kaidodur net. Yamato güzel konuştu tamam onu işaretleyenleri anlarım ama Luffy ne yaptı ki sadece kafa üstü yere çakıldı ve bölüm sonunda güldü sırf kendisine Joyboy denildiği için bu kadar oy alması saçma ve bu duruma göre bize haberi veren Zunesha listede yer almalıydı

CP0 ajanı ve Kaido arasında çok kalıp Kaidoyu verdim ama CP0 ajanının adeta *intahar* edişi takdire şayan. Ne olursa olsun emirlere uydu ve görevini yerine getirdi, hayatına mâl olsa bile 👏

Şimdi 2 bölüm sonra ortaya çıkıp aslında hasar almadı derlerse Oda'ya sinirlenicem. Bir karakteri de öldür be adam!

Yamato bölümün tartışmasız yıldızıydı. Sevmemenizi anlarım da Sezar'ın hakkı Sezar'a, Yamato'nun hakkı Yamato'ya. CP0'daki elemanın o müdahalesinin sonucunda başına gelecek olanı bilerek müdahale etti. Ölümü kabullenmişti. Fakat Luffy konusunda başarısız oldu Joy Boy uyandı.

Yamato bölümün tartışmasız yıldızıydı. Sevmemenizi anlarım da Sezar'ın hakkı Sezar'a, Yamato'nun hakkı Yamato'ya. CP0'daki elemanın o müdahalesinin sonucunda başına gelecek olanı bilerek müdahale etti. Ölümü kabullenmişti. Fakat Luffy konusunda başarısız oldu Joy Boy uyandı.
CP0 ajanı öylece durdu, kaçmaya çalışmadı. O yüzden insanlar bu hareketini beğendi. Yamato adadaki herkesin içinde bulunduğu ruh halini dışarı yansıttı, hepsi bu kadar. Momonosuke'den başka "teslim olalım" diyen çıkmaz zaten.

Tam olarakda bu sebeple CP0 hakediyor zaten. Yamato'nun yaptığı konuşmayı herkes yapabilir. Ama ölümü kaç kişi kabul eder?
Roger, WB, Oden, Hiluluk, Ace, Pell, Bon Clay, G5 askerleri ilk aklıma gelenler bunlar ve hepsi ayrı ayrı efsane bölümlerdi. Bu isimsiz kahramanda bunların arasında yerini almıştır.

CP0 ajanı öylece durdu, kaçmaya çalışmadı. O yüzden insanlar bu hareketini beğendi. Yamato adadaki herkesin içinde bulunduğu ruh halini dışarı yansıttı, hepsi bu kadar. Momonosuke'den başka "teslim olalım" diyen çıkmaz zaten.
Momonosuke teslim olursa zaten hepsi teslim olur. Yamato bu konuşmayı bu yüzden Momo'ya yaptı. Momo direnirse herkes direnir. CP0 ajanı da dünya hükümetinin tasmalı köpekleri. Emir aldıkları zaman koşulsuz yerine getiriyorlar. Bu yüzden Drake "kendi adaletimi uyguluyorum." dediğinde, CP0 ajanı "seni kıskanıyorum." dedi. Ölümü kucaklaması takdire şayan olsada Yamato'nun savaşarak direnmek istemesi bana daha makul geldi. Yamato sağlam konuştu ve o duyguyu bana yansıtabildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık