Geçen hafta Mama'ya oy verdim bu hafta Law'a vereyim dedim ama yaktın gene ciğerimi.belki de son kez bigmom'a oy atıyorduk, ve kimse bunu fark etmedi...
Karar veremiyorum. Kime oy versem.
Geçen hafta Mama'ya oy verdim bu hafta Law'a vereyim dedim ama yaktın gene ciğerimi.belki de son kez bigmom'a oy atıyorduk, ve kimse bunu fark etmedi...
bigmom'ın anısına bm'yeGeçen hafta Mama'ya oy verdim bu hafta Law'a vereyim dedim ama yaktın gene ciğerimi.
Karar veremiyorum. Kime oy versem.
İkincilikte Kid'le yarıştığını gördüm. Şu bölümde Kid Mama'dan çok iş yaptı lafını kendime yediremedim ona verdim zaten.bigmom'ın anısına bm'ye
Mama'dan bu şerefi çalmasına izin veremem.Yapmayın etmeyin bu bölümle bile ikincilik alamazsa başka ne zaman ikinci olacak bu Kid.
Valla adamı son saldırıyı yapmak bile kurtaramadı. Geçmedi kimseye yıldız olduğu. :dİkincilikte Kid'le yarıştığını gördüm. Şu bölümde Kid Mama'dan çok iş yaptı lafını kendime yediremedim ona verdim zaten.
Mama'dan bu şerefi çalmasına izin veremem.
Kid'i iki şey bitirdi.Valla adamı son saldırıyı yapmak bile kurtaramadı. Geçmedi kimseye :d
Keza diğer bölüm Kid'in saldırısını da hiç etmiş oldu Linlin söylediğiyle. Law'ın o saldırısından sonra yaptığı saldırı sadece kolunu kırmaya yetti.Kid'i iki şey bitirdi.
1-Law'a "Gözünü seveyim acı bana" dedikten hemen sonra Kid'in saldırısına "tüm gücünle vur" diyen Linlin.
2-Kid'in titrediği saldırıya, bütün gücü bitmiş ve Linlin'den hakili darbeler yemiş halde hedefken tek düşündüğü Linlin'i bitirmek olduğu için Kid e "Saldırını yapabilirsin" diyen Law.
Ben şu bölümde ikinciliği Kid'e vermem.
Hak ettiğine inanmıyorum şahsen. Law ve Big Mom birinciliği ve ikinciliği hak ediyor.Yapmayın etmeyin bu bölümle bile ikincilik alamazsa başka ne zaman ikinci olacak bu Kid.